Juluppehåll!

Mycket att göra nu i juletider, blir inte så mycket skrivet nu! Det satsas mest på familjen!



GOD JUL!

Dagens Youtube!


Julmusik!

Imorgon blir det pepparkaksbak med NPNV, och massa annat ska tillverkas också för den delen. Självklart tog jag mej an jobbet att göra  två jävla julskivor! Hur bra blev det då? Fick knappt ihop låtar, blev att ta de som var något populära! En låt är till och med två gånger, fast på olika språk! Och all musik, är gamla låtar! Hade behövt nåt nytt och fräscht, men att ladda ner är faktist olagligt!

Nu blir det lite kemiplugg och natti natti! IMORGON BLIR DET JULLOV, mycket efterlängtat längen sen sist man hade lov enda sen i somras!

Inte klar än...

Inte klar med bokanalysen än, blir lite mer nu sen skickar jag nog in den hur dålig den är!!! Sen blir det sängen, god natt!

Piggelin

Pigg som attans idag, länge sen sist! Har mest sovit de senaste dagarna, men ibland visar orken sej! Jag är glad, även om jag har jävla bröstsmärtor kvar. Jag är glad för snart är det jullov, då blir det massa slapp och kärlek!

Nog blir jag lite avundsjuk på bönderna, när de är så kära i sina "utvalda"! Att hitta kärleken än, det är nog inte min grej! Haha, jag får hålla mej till katten och brorsonen så länge! Det är den nivån jag ligger på! Fast jag vet en kille, en kille jag skulle vilja träffa mer! Fast känner det nu att, har kännt läge! Jag har insett nu, att det inte är ömsesidigt!


Nu mera plugg! XD

Engelska plugg!

Härlig dag!

Har skjutit på engelska skiten ett bra tag nu, har tre saker jag inte lämnat in varav en är klar och två är halvklara! Jag planera att lämna in min bokanalys ikväll, som är ungefär 2 månader försenad! Usch, har ångest över det där! Blev bara uppskjutet hela tiden, inte min stil eller kanske min nya stil!

Imorgon blir det att slå på charmen och göra massa bort förklaringar när läraren kommer fråga ut mej, hur kommer det kännas då? Ja, det löser sej!


Snart blir det "Bonde söker fru" mys, är ju trots allt sista programmet? Som vanligt blir det väl bara en massa onödigt snack som med alla andra tvprogram! Jag som älskar onödiga grejor! Ja, inerst inne gör jag faktist det! Eller vill jag bara slippa plugget! Hmm, jag är uppskjutarnen nr 1

Saknaden!



Mycket tårar blev det, men saknar de bra stunderna vi hade ihop! Kanske för att jag har förträngt allt det dåliga nu? Kanske för att jag saknar att ha någon? Jag vet inte, men din leende och skratt glömmer jag aldrig! Du fick mej att bli den jag egentligen är! Att vi ens hann med att se alla våra sämsta sidor på så kort tid, det har jag svårt att förstå! Jag saknar de stunder vi hade, och alla skratt! Allt skit det är förträngt nu, om jag fick chansen skulle jag ta den! Även om jag vet exakt hur det blir, men på något vis har du något speciellt som jag vill ha! Konstigt? Mycket!

Ibland saknar jag dej, och ångar mej!

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta *ord* fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag *ostadigt* står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Sova bort viruset!

Inte nog med att jag har hållt på att stressa ihjäl mej, självklart drar jag på mej en jävla förklyning! Igår när jag skulle äta frukost kunde jag inte ens svälja fil, då är det illa! Skit samma tänkte jag och gick till skolan ändå, ville inte missa allmänundersökningen! Fast Biggan var sjuk, så blev inget seriöst med det tyvärr! Sen blev det att stanna hos Josse, vi drack glögg och åt pepperkakor! Det var mycket trevligt, men skulle nog åkt hem tidigt och sovit bort viruset redan då. Var helt slut när jag kom hem, somnade i soffan efter det gick jag och la mej i sängen och somnade lite fort då.

Nej, sjukdomar vill jag helst klara mej utan! Idag blev det väl ungefär samma uppbyggnad, sprang runt på stan och köpte lite julklappar och en grej till mej själv. Då blir det förhoppningsvis att äntligen använda min WESC klänning. Bara en grej som fattas, hudfärgad BH. Jag hittar aldrig en hudfärgad BH, som är snygg och sitter bra! Jag tror de har något emot mej, men det är väl bara att fotsätta leta! Annars blir det svart, det är ju mer porr så varför inte?

Hem efter det, kollade Linas kvällsbok och somnade! Sov till 19.00 mycket skönt!! Sen nu är jag påväg att sova igen, så jävla skönt att sova! Jullov, du är så efterlängtat! Imorgon är det sovmorgon, underbart!!


Natti natti!

Kemiplugg!

Har pluggat en hel del kemi de två senaste dagarna, eller ja mer än vad jag har gjort tidigare! Känns bra inför torsdagens prov! Så det blir nog ett G i alla fall! UNDERBART:/ 

Vi missade våran traditionella gen rep förra torsdagen, på grund av att Johanna VAB:ade! Hoppas det går bra ändå, känner att jag har lite frågor jag skulle behöva ha besvarade! Få se om jag hinner leta upp henne imorgon, eller om jag ska skicka ett mail. Det löster nog sej ändå, förhoppningsvis!

KEMI<3

Linas kvällsbok

Kärleken flödar mellan Linda och hennes kille, han med 3 mm som spyr när de ska ha sex första gången. Kan han ha hetat Danne? I alla fall kollade jag på den filmen idag, eftersom den gick på Canal + och jag hade inget bättre för mej. I alla fall så tycker jag det är sjukt när de har sex, de ligger och myser där i missonären. Eller ja, myser kan man väl kanske inte kalla det. Han är kåt, och inte ett dugg lyhörd! Fan stackarn ligger ju där och gråter nästan och är verkligen inte delaktig. Varför märker inte han nåt? Är han bara så jävla kåt att han bara tänker på att själv få komma? Det här måste ju hända jämt och ständigt. Stackars tjejer som inte vågar säga eller göra nåt, fast främst stackars killar som kan komma av sånt jävla värdelöst sex!


Tur att hon hittar sin kärlek till slut! Lyckliga slut är bra när man är en känslomässig bergochdalbana!;)




Miami Ink

Håller just nu på att kolla på Miami Ink, och längtar mej iväg efter en egen tatuering. Detta program var det "roligaste" och "pinsamaste" avsnitt jag sett någonsin. Självklart kom det in en svensk, som pratade värre engelska än mej. Hon såg väl allmänt "porrig" ut med korta jeansshorts och ett randigt linne. Sen berättade hon på sin dåliga englska hur hon delade en lägenhet med sin bästa kompis Pernilla, att de till och med delade säng och "kompisar". Killarna skrattade typ åt henne, men de var säkert grymt kåta på henne.

I alla fall, var det hemskt plågsamt att kolla på! Jag blev så generad, och vet att det är nog en hel del människor som i och med det programmet får en härlig uppfattning om Sverige! Framförallt svenskor, det är komiskt! Vi borde visa den framsidan mer, vore perfekt!


Gårdagen!

Hände ganska mycket igår, skulle hämta farfar klockan tre på avdelning 57! Vi kom vi väg efter 1 timme, blev massa krångel med recept och massa spring mellan avdelningen och apoteket. Tillslut fick han i alla fall ta på alla mediciner, så det blev Skäve tillslut. Där bjöds det på saft och lussbullar, mycket gott! Farmor berättade om allt som händt i måndags när farfar hade blivit dålig och åkt in på sjukhuset med ambulans. Ganska rolig historia, som tur var slutade den väl. Fast var tredje gången i år farfar fått rosfeber, så nu blev det massa mediciener ett tag framöver.

Sen efter det blev det hem till bror, som bjöd på mat sen kollade vi hockey! Det mest underhållnade var väl slagsmålet i första perioden. Kanske hade varit mer positivt om de vunnit, men det blev förlust! Tråkigt tråkigt, AIK gillar jag inte! Sen blev det hemfärd, och plantering av egna julgrupper! Allt för att få den riktiga julkänslan, men hjälpte inte ett dugg. Eller kanske lite!

Skäve nästa!

Farfar får åka hem idag, så det blir min och pappas uppdrag att skjutsa hem honom till Skäve igen. Så blir det ju att träffa farmor igen, det var jättelänge sedan! Snar blir det julafton, då blir det Skäve igen och all den goda maten farmor jämt lagar!


Dagen goda gärning är alltså, få hem farfar från de tråkiga sjukhuset!


Sjukhuset och Donken igår!

Farfar hade fått nån infektion och inflammation i benet, jag tror det var i måndags! Åkte ambulans in till sjukhuset, och blev kvar där på infektionen. Så igår var jag, papi, Björn och William dit och hälsade på. Störde mitt i maten gjorde vi, men sen satt vi och pratade en massa. William var otålig och vill bara gå ut där ifrån, han är nog lite rädd för sjukhus. Sen terroriserade han rummet lite, och sjöng lite och dansade. Sen stack han, och jag fick springa efter! Snabb var han genom korridoren och ut utanför. Fast han sprang inte ut bland bilarna som tur var, han höll på att bli påkörd när vi gick in dit. Hans pappa höll på att skicka sms istället för att hålla koll på hans barn!

Sen efteråt skulle William få hamburgare, så vi åkte Drive in (eller hur det heter). Beställningen blev tillslut två hamburgare till Björn, och en cheesburgare åt William. Sen när vi står där och ska få maten då fick vi oss ett litet skratt. De kallar ju tydligen (som kanske alla andra vet men det är inte ofta jag äter hamburgare på såna ställen) HB!

Kassörskan:

- Två HB och en cheese!

Björn:

- Jag visste inte att de sververade sånt här!




Vardagen bjuder på mycket rolig!


Nytt, nytt, nytt

Haha, nu kan ju Lisa ta över min blogg istället! Eller ja, det verkar i alla fall som det! Hon kanske också blir ledsen på mina kommentarer om det nya utseendet, och jag borde nog ta det med henne personligen. Nej, men min åsikt? Förutom det hon sa att hon skulle fixa, och som hon även sa lite för stark rosa! Om jag ska se det från den ljusa sidan, mycket mycket bättre än före! Kanske skulle ha haft en bild på mej själv i headern istället för en blomma?

Jag vet inte, men ser bra ut ser bra ut! Så snart hon är klar är jag nog tvungen att ändra lösenord, annars blir det väl många flera inlägg från henne! Jag är mycket, mycket tacksa. Fast det kanske inte märks? Känner mej hedrar att hon har fixa till den, och att hon satt upp till halv 1 och fixade! Hoppas du är inte allt för trött idag, jag sa faktist åt dej! Haha!

Tack Lisa <3<3<3<3<3

god natt..

Nu ger jag mig för ikväll, ska bli intressant vad Emma tycker om förändringen. Lite för stark rosa färg kanske? haha :P Men jag är ändå ganska nöjd, men den är inte klar än. måste fixa de där vita rutorna i menyn och sen ska jag hitta någon lämplig färg för att ha på inläggen.. lite tråkigt med vitt kanske? sen är det lite mer småsaker, men min hjärna är väääldigt trött nu! :O

hoppas inte Emma stör sig på att jag skriver i hennes blogg, jag har ju egentligen bara fått tillåtelse att designa den, men jag måste ju informera lite också ;) förlåt emma om jag inte fick skriva ;P

God natt!! / Lisa :)

UNDER KONSTRUKTION

IKVÄLL OCH UNDER MORGONDAGEN KOMMER EMMAS BLOGG ATT VARA LITE UR BALANS NÄR DET GÄLLER FÄRGER OCH DESIGN EFTERSOM DEN ÄR UNDER KONSTRUKTION.

HOPPAS NI HAR ÖVERSEENDE! :)

MVH
LISA ARVIDSSON
killmebeforeyoudie.blogg.se ;D

Ny design!

Lisa min ängel har lovat att fixa till lite här, så det blir lite fräschare look! Känns som designen är lite sommaren 2008, då jag tog mej tid att göra allt det fina som nu finns här! Till exempel den mycket fina klockan här lite vänster om det jag skriver, mycket mycket fin!

Har tänkt att jag själv skulle fixa lite, har försökt! Jag har till och med läst alla såna designbloggar för att lära mej ett och annat och kunna göra det själv. Som det skulle hjälpa mej? Ehh nej, skulle inte tro det!

Hoppas verkligen Lisa gör ett bra jobb, men ska nog göra en säkerhetskopia på den nuvarande looken (för säkerhets skull)

Usch och fy!

Jävla smärta, fattar inte varför! Vill bara att det ska gå över, blir nog ingen skola imorgon! Fast det tar så jävla hårt emot att stanna hemma, vill verkligen inte! Fast hälsan kommer ju före skolan, så måste det vara! Det blir otroligt lugnt i helgen, inget jävla stress (då dör jag väl). Nej, trodde aldrig att detta skulle hända! Varför mej? Fattar delvis, men inte fullt ut! Kommer jag nog aldrig göra! Har gråtit typ 10 gånger idag, är så jävla rädd! Kommer fan bara bli en ond cirkel! :/


Roande!



Det är jag på stuttsmattan!

Snabbis!

Orkar inte skriva, det enda jag tänker på är att jag är döende! Det är vi alla, men dessa smärtor är nog inga bra smärtor! Blir nog att somna in i sömnen i natt, borde göra en sak! Fast är lite pinsamt, och säkert inte det jag tror heller. Det är nog stressen, så snart blir det sova! Och inte tänka ett dugg på allt jag ligger efter med, kommer säkert gå bra! Eller inte, jag vill kunna sova om kvällarna, och slippa jävla smärtan som smygit sej på. Imorgon blir det att ta ett lungande snacka med Skolsköterskan tror jag, annars stressar jag nog bara upp mej i onödan! HYPOKONDRI, eller hur det stavas! Det är vad det är!! NATAS!!:/

Bussfärden!

Åkte hem från skolan vid 11.15, mycket skönt att komma hem så pass tidigt. Men usch, var den skabbigaste bussen av alla skabbiga bussar. Äckel överallt, och osköna stolar som håller på att falla i sär. Inget vidare, dessutom var det massa högstadiepojkar på bussen som härjade. Skönt när man är trött och vill sova lite grann! Ännu värre blev det i Bjurs, en alkolist (tror jag) klev på bussen och satte sej bakom mej. Jag kände genast den härliga blandningen av sprit, svett och rök. Det är nog en bästa blandning jag vet, och säkert luktade det nå mer äckligt.

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag tänkte! Jag byter plats, men det var fullt överallt. Jag fick helt enkelt andas genom min krage på jacka för att överleva sista biten. Gissa om det var skönt att komma ut ur bussen, ut i den friska luften efteråt! Nej tack till alkolister som luktar, och jag föralldel alkolister som inte luktar också!

Älska sömnsvårigheter och prov

Jag kunde verkligen inte somna igår, tänkte bara på alla latinska ord som jag inte hade pluggat in ordentligt. Usch, blev ca 4,5 timmar sömn i natt. Inget jag njuter av, hela denna dagen blev förstörd. Som att vara bakis nästan, helst slut! Jag behöver mina 8 timmar. Men blev kompensation, har sovit i soffan sedan jag kom hem vid halv 13 tiden. Undra hur bra det kommer gå att somna i natt då! Haha, jävla ond cirkel.

Skrev i alla fall djursjukvårdsprovet idag, ganska lätt! Fast fick inte in alla detaljer, kunde i alla fall nästan alla frågor i sin helhet. Gjorde lite fler fall efter provet, jag och Lisa har nu en liten rackare med näsblod och hals- och nackont! Vi kommer nog döda den stackaren, precis som vi dödade Karo igår! Fall är alltså, vi låstast att vi ska får in ett sjuk eller skadat djur och vi ska göra allt för att bota djuret. Kul kul, mycket bättre än anatomi! Nästa vecka, allmänundersökning på levande djur! Blir massa hundar från överallt, även katt och råttor. Blir nog cirkus!! 


 


Pluggis!!

Jag har aldrig pluggat så här mycket på en kväll, aldrig i hela mitt liv! Det känns riktigt bra att jag har motivationen, men kommer ändå gå på skit med allt! Vill verkligen inte ha ett G till, nej nu vill jag ha VG miiinst!

Snart är det slut på min paus, sen blir det att plugga latin igen! Upp tidigt imorgon för att plugga vidare, nu börjar jag bli för trött för att koncentrera mej!

Tack, men nej tack!

På väg att göra det igen, låta en jävla kille hindra mej! Nu är det ju inte så allvarligt som förr, men att hindra mej från att tänka klart räcker gott och väl. Att jag ens vågade ta det steget som jag gjorde, det var beundransvärt i sej. Sen att leva med ovissheten, det gillar jag inte! Ändå visste jag vad som skulle ske, jag visste exakt. Ändå blir jag besviken när det blev som jag visste att det skulle bli. Det är att förstöra!!! Nej, inga mer uppoffringar! Inte ens via tankar!

NEJ TACK!

Söndagar, härliga söndagar!

Sov sååå länge imorse, var så länge sen! Så länge sedan, det inte dracks alkhol. Nej, nu ljög jag! Drack rött vin nyss! Men äntligen blev det tid att vila ut, på riktigt! Och imorgon blir det sovmorgon, såååå perfekt! Har bara massa ångest över provet på tisdag, jag har verkligen inte pluggat så mycket som jag borde! Blir att plugga nu, känns ju bra när jag har ont i huvudet och bara vill sova! Skjuter man upp skiten då får man då skylla sej själv!

Min söndag, bestod istället för bakfylla av massa mys heela dagen! Först åkte vi ut till Sågmyra, och gick runt där. Mamma hade damp, brist på tålamod! Jag och Linda, försökte väl utnyttja tiden så gott det gick! Blev lite julklappar och lite annat smått och gott till mej själv!

Sen blev det mys hemma, med Papi! Ost, kex och vin, mycket mycket gott! Kanske lite onyttigt, men mycket gott! Synd att jag tycker röttvin är så äckligt! Drack lite för saken skull bara! Sen blev det Mama Mia, och det var ju en trevlig film!

Glömde...

Jag glömde ju förtusan lillebrorsan nyss, Tiger! Haha, världens sötaste Tiger! Det är kärlek det! Han lyssnar då åtminstone jämt, aldrig dissar han! Nej, han finns där jämt! Tyvärr är han ganska dålig på att snacka i telefon, det går nog att träna upp! Haha! overtrott.se!


Sov gott!!

Snart jul!

Snart är det julafton, heeeelt underbart! Massa lov, massa skäkt och en massa mat och godis! Snackade med brorsan i telefon idag, har fan inte prata med honom sen i somras då han åkte. Hur hemskt är inte det då? Måste verkligen ringa oftare, jag saknar ju fakist honom. Inget är sej likt utan honom, och en jävla tur för honom att han kommer hem över jul i år. Förra året spenderade han ju julafton i Sydamerika, den svikaren! Nu ska han allt gottgöra oss med sin närvoro och extra fina julklappar som uteblev förra året.

Andra brorsa då? Haha, så olika! Känns dumt att ha en favoritbror, men så är det ju faktist! Om Björn inte fått barn tror jag vi inte ens hade pratat med varandra! Hur bra känns det då? Nej, tur för William att kom! Nu kan vi ju till och med snacka och sånt. Han vill till och med ha med mej och festa. Det är något bra med syster i alla fall ibland!

Jag älskar er Erik och Björn!

Kupolen!

Blev lite julklappshandling idag, med Linda! Hittade väl lite smått och gott, men är långt i från klar! Jag måste köpa en julklapp till mej själv först och främst! Den årliga julaftons outfiten, det blir massa rött;) Imorgon blir det Lager 157, med Mami, Thompa och antagligen Linda! Så ska nog de flesta problem lösa sej, har ena brorsan och William kvar att köpa till. Och det ska inhandlas där (hoppas jag).

Annars då, tror jag har ärft min mammas huvudvärk! Så fort jag slappnar av och får ha lite ledigt, sova de timmar jag behöver. Då kommer jävla huvudvärken, inge värre smärtor som tur är. Det stör ju tyvärr ändå, fattar inte måste vara nåt jävla stess skit. Lika som mamma bara 30 år tidigare än henne, se bra ut inför framtiden om det bara ska bli värre och värre!

Manchester United

Ännu en vinst, 1-0! Mot Sunderland, borde ha vunnit med mycket större siffor! Det är tydligen väldigt svårt att göra mål, även om de hade ca 80 % bollinnehav så blev det bara ett enda litet mål. Ett mål som inte kom förens i 90 minuten, jag trodde allvarligt talat att det skulle blir 0-0! Tur att Vidic (min älskling) klev fram och gjorde mål. Nej, nu måste de fortsätta vinna! Premier League måste vinnas även i år tycker jag!

En till grej, Ronaldo blev skada och klev av typ i den 65:te minuten. Tror han krossade höften eller nåt sånt, stackars liten! Vore dumt om stjärna blir borta! Nej, han får bita ihop!

Dagens nyhet

Fyra bilar i våldsam kollision


En person skadades svårt och två fick lättare skador i en våldsam kollision där fyra bilar är inblandade. Trafikolyckan inträffade strax utanför Falun på länsväg 266 mot Hedemora, efter avfarten från riksväg 80. Larmet om olyckan kom vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen.

Fem personer är inblandade i fyrbilskrocken som enligt de första uppgifterna ha inträffat på länsvägen strax före avfarten till Karlsund.

En person uppges vara svårt skadad och två har fått lättare skador medans de andra två klarat sig helt oskadda. Inga barn är inblandade i olyckan.

Hur olyckan gått till är ännu inte känt. Men enligt en första teori är det två bilar som krockat i varandra och de andra två bilarna har sedan försökt väja för kollisionen.

Vägen är helt avstängd i båda riktningarna under räddningsarbetet och det hade redan efter drygt tio minuter bildats långa köer. Flera bilar har kört av vägen och ner i diket.



Julkänslan, Hockey och AFV!

Jag lyssnar på julmusik för fullt, letar desperat efter julkänslan! Och kände den lite, lite idag! UNDERBART!! Imorgon blir det julklappshandling med Linda, troligtvis! Sen kör vi Sågmyra på söndag, eller i alla fall jag, mamman und Thomas! Julklappshandling kan nog ge julkänsla, eller jag hoppas åtminstone!


De visade Mariestad - Leksand på tv, så stora delen av kvällen har spenderas framför tvn. Det blev äntligen en vinst igen, efter Sundsvallmatchen. Nr 41, min favorit gjort första Leksands målet. 4-2 blev det tillslut, efter många om och men.


Dagens störningsmoment: AFV, visas på 5:an! Mycket roligt program, för skadeglädjen är ju den enda sanna glädjen. Vad jag har stört mej på ett bra tag och antagligen andra också är vilka videos som röstas fram av publiken och vinner 10 000 eller 100 000 dollar. De väljer alltid den sämsta, som inte ens är rolig! Ofta sån som bara är skådespeleri, eller nåt djur som har ett sterotypt beteende. Idag blev jag ännu mer arg, dels för att jag var trött och dels för att det var de första programmet jag så där de vinner 100 000 dollar. Vad kan det ha varit 6 olika tävlanden, och alla lika dåliga!! Ingen av dem fick mej ens att le, och de som känner mej borde ju veta att jag har ganska lätt till skratt. Nej, amerikanare har världens sämsta humor (i alla fall som jag känner nu)!


Mer JUL!


Snö = Halka

När jag klev ut ur 70 denna kväll, känndes det bra på något sätt hur kan jag varken fatta eller förstå. Jag pinnade väl på från Trotzgatan som busshållplatsen är flyttat till, men som jag trodde skulle vara tillbaka flyttad idag. Det där med punktlighet är inget som kännertecknar Swebus. Undrar hur det blir imorgon? Blir nog att ta en tidigare buss bara för jag inte vet vart bussen går ifrån. Dumt att missa bussen ännu en gång!!

I alla fall, vid nästa busshållsplats brukar det vistast väldigt mycket folk. Därav var snön mycket fint packad där på gatan, vilket skapade väldigt låg friktion. Här vill man verkligen inte ramla, allra helst om man är "lårbenshals" gammal tänkte jag. Blev att stå där ett tag och vänta, och jag trodde att jag skulle få se ett hemskt fall. Fast så blev det inte förens jag satt mej på bussen.

Där sitter jag och kikar ut glad att äntligen få lite värme, så ligger det nån på marken utanför och kravlar på rygg. Oj, tänkte jag, hoppas det gick bra! Och det gjorde det för människan reste sej upp igen, främst för denna bar det bästa slå i huvudet skyddet som finns. Och vad är det? Jooo, en välpackad ryggsäck! Det förhindar huvudet att slås mot marken, perfekt! Bättre än hjälm, för då får man ändå ont i huvudet! Fast som det brukas snacka om, dubbelt skydd är alltid bäst!


Snöööö!!! Julkänsla? Neej!!!

Snön blir bara djupare och djupare, det är riktigt fint ute! Då borde väl julkänslan komma? Nej, inte nu heller! Vad ska behövas för att det ska kännas att det snart är jul? Jag borde nog kolla på julkalnedern imorgonbitti, det måste hjälpa! Vad jag gjort hittils:

- Pyntat med ljusstakar och julstjärnor
- Bakat pepparkakor
- Firat advent
- Myst i snön
- Njutit av massa ljusslingor

Ge mej flera tips!!! Jag måste få julkänslan, och det snart! Jag blir nästan ledsen, har aldrig kännt så här förr! Jag kan lika gärna hoppa över julen som det känns nu! SUCK!


"I will live, and I will kill in Sweden"


Våld löser allt!


Skit dag!

Härligt med en "sjukdag", kanske du säger! Jag säger att jag blir fan sjuk av att ha en "sjukdag". Just nu känns det som jag har feber, men det är nog bara för jag inte orkat tagit av mej långkalsongerna! Missade den underbara bussen imorse, så vände och åkte hem igen! Typ andra gången i mitt snart 12 åriga skolliv jag har skolkat, känns helt fel!

När jag var på väg hem så tänkte jag, perfekt med en heldags "ledigt" då kan jag passa på att plugga allt jag ligger efter med. Gjorde jag det då? Nej, somnade i soffan efter att haft pyssel med mina skor. Nu blänker i alla fall de igen, fast mina lacoste håller på att falla ihop.

Vad mer? Jo, jag har gjort engelskan fast det tog nästan hela dagen (effektivtid). Den blev inte speciellt bra, dels för att jag inte fattade uppgiften och dels för att jag har en svamphjärna.


Äh, imorgon är det längsta och jobbigaste dagen på hela veckan! Kemin är det verkligen dags att ta tag i om det ska bli nåt betyg. Känns som vi dansar foxtrot, ett steg fram och två steg bak. GE OSS KRAFT!


Nu blir det lite youtube för att göra stämningen här på Kvarnberget lite bättre!!


RSS 2.0