Ooh vilken dag!

Har inget att skriva om, känner mej alledes tom! Kom på en bra grej att skriva om förut idag, men det är som borta! Jag kan bara tänka på en sak, men jag vet att det inte är läge för det! Faaan, jag vill bara ha och ha!

En rolig sak kan jag berätta, jag försov mej imorse! Eller, jag ställde klockan fel. 07:30 istället för 05:30, det är lite skillnad faktist! Lyckades vakna precis när min buss gick från stationen i alla fall, alledes av mej själv! Sen blev det massa stress, duscha och äta frukost på 20 minuter! Det är nog omöjligt! Pappa fixade frukost åt mej som jag tog med, min Pappi är verkligen en ängel<3 Sen skjutsade han mej till bussen fast han borde ha varit på jobbet! Jag hann med 07:25 bussen, och kom 20 minuter sent till skolan. Så ingen större skada skedd, men är nog typ andra gången i hela mitt liv jag försover mej!


En rolig grej till, studentmössprovning nästa torsdag! Ååh vad jag vill ta studenten nu!

Tveksam och otålig!

Hemma igen, det är skönt! Efter en hel dag i skolan, med ganska mycket PA gjort! Det känns bra, även om vi ligger efter! Satt även och åt i en och en halv timme, det var ju en intressant upplevelse. Nej, stess är faktist inget bra!


Jag vet vad jag vill numera, men jag kan inte få det och jag har inte ro att vänta på det! Det betyder alltså att jag måste lägga allt på hyllan istället för att vänta!! Vart försvann mitt tålamod?


Blir att jobba på söndag, känns bra! Blir väl 1000 kronor förhoppningsvis! Jag och Linda åter igen, det kan inte bli annat än bra!!


Olyckligt förtjust!

Äh, att vad förtjust i någon leder bara till problem! Det är inget för mej, jag ska sluta vara det! För jag vet ändå att det aldrig kommer fungera, ibland hoppas jag! Fast djupt inom mej vet jag hur det kommer bli, allt är dömt att misslyckas! Nä, killar är inget för mej! Måste intala mej det, så fort jag gått ut gymnasiet ska jag bli nunna! Och aldrig i hela mitt liv tänka på varken killar eller sex! Det är mitt kall i livet! Det är det livet jag vill leva!

Eller kanske inte, men nån gång kan jag väl får träffa någon bra? Nån gång? Kanske? Kanske inte!

Förlust!

Det blev förlust mot Västerbotten igår, vilket var synd! Bronsmatchen vet jag inte hur den slutade! TOVE? Jag vet inte heller om Peltan fick spela något alls. Tove?

Det blev två roliga matcher att se i alla fall, där skulle man ha varit med att spela!



Annan sport Manchester United spelade 1-1 mot Chelsea idag i Premier League, dåligt! Fast oavgjort är ju bättre än förlust i alla fall! Men säsongen har verkligen inte börjat bra för United, de lä fan ta tag i det här snart!

Kalasat

Igår var vi ut igen, efter många veckors återhämtande efter förra festen. Vi ska hemma hos mej och mös, jag och Linda bakade kladdkaka och sen åt vi den med mousserande vin till! Det var ganska gott faktist, eller mycket gott! Carro dök upp och snyltade, och sen kom även Mathilda och Anette! Det vill säga en alledes lagom förfest, sen några öl senare åkte vi ner till Etage. Där träffade/såg vi många intressanta personer;)

Träffade bland annat Daniela, som tydligen fyllde år igår! Så passade på att säga grattis faktist! Annars så dansade vi, drack en drink. Usch, slöseri av pengar, men den var riktigt god! Sen dansade vi lite till, och vem började Mathilda flörta med? Haha! Synd att det bär av till Portugal snart, annars hade du kanske kunnat gå fullt ut?

Linda hittade ett ragg, det var ju kul för henne! Hon fick en tunga långt ner i halsen, och vi fick dansa vidare själv. Vi gick ut, var på väg hem! Men Linda kunde ju självklart inte slita sej från karln, så blev att hänga med han och hans kompisar. Nazisten och Kalle, trevliga pojkar! Som senare följde med på lite efterfest, och som senare somnade i min soffa. Roligare får man leta efter Carro och Nazistens sovstil var grymt snygg synd att det inte blev dokumenterat, sen gick de hem! Fast Lindas ragg blev kvar, de låg båda två i en tvåsits soffa. Det såg mycket mysigt ut vill jag lova!

Nej, det var en minnesvärd och rolig kväll/natt. Synd att man måste vara så sliten idag! Fast jag och Linda har legat i soffan hela dagen och återhämtat oss och kollat på tv. Hmm, rätt som det var blev klockan 5 det var jobbigt.




Nä, nu ska jag och gå lägga mej igen! Är ju skola imorgon, vilket är synd! Fast imorgon får jag sätta min plan i verket! Mohaha!! Önska mej lycka till, för jag vill verkligen att det ska fungera! Fast det blir väl som vanligt, inget blir som jag vill! Det som är det positiva med att vara född fredagen den trettonde! Tack Mamma!




Imorgon 13:00

Imorgon 13:00 mot Västerbotten, kolla då! Är på SVT!! Får inte missas!!

Dalarna, chockerar!

Dalarna går och vinner kvartsfinalen i tv pucken mot Stockholm, en chockerande vinst! Grymt spännaden, men med en uppväxt i Dalarna så är det inte så konstigt att de är duktigt! Henrik Rapp i målet, mycket grym! Han spelar i Falun om jag inte kommer ihåg helt fel!

Imorgon blir det semi mot? Sen hoppas jag att Peltan får spela lite, göra ett mål kanske? nr 20 håll koll på honom.;)

Family Guy <3


Motgångar

Jag gillar inte mitt liv just nu, usch! Det känns hemskt, vill bara ha det här ur min skalle! Fan!!

Vissa saker tycks ju lösa sej!

Fortfarande 50 poäng kort, men Linda har fixat APU plats till henne, mej och Tove. Det var snällt:) De har såna allergivänliga hästar så jag hoppas att jag ha hålla på med dem! Annars vet jag inte hur det går, äsch det går nog bra! I alla fall i en vecka;) Hästarna går på lösdrift så det är ju inte så instängt i alla fall!

Nu ska jag plugga, ordentlig som jag är fastän jag har ont i magen:( jag tycker grymt synd om mej själv;)

90 cm

90 cm är perfekt för mej, nu bär det av!


Vi hörs imorgon!

Takida



Tove introducerad låt!

Höstkvällar!

Jag gillar höstkvällar på något konstigt vis, det känns så mysigt att bara sitta under en fit! Det blir accepterat när graderna sjunker mer och mer! Konstigt att jag inte saknar att ha kille då? Fast vad är en kille att ha egentligen? Nä, sånt är överskattat! Tacka vet jag ensamma kvällar!

Nejdå, men när tiden är så knapp så hinner man förtusan inte med sån tjafs. Nej, plugg och kompisar räcker gott och väl för min del just nu! Festa är ju också en rolig aktivitet ibland, jag längtar efter att få dricka mina öl! Öl som är så gott! Öl och fotboll det är nog nästan det bästa som finns! Eller hur?

Finns det ingen snäll människa som vill kolla på fotbol och dricka öl med mej?

Sen buss och roligt pussel!

När jag väl pallrat mej iväg till bussen från Linda, kännde jag mej något sen! Fast jag hade kunnat stannat kvar en halv timme till. För bussen kommer inte förens ca 16.20 den som ska avgå 16:00 från stationen, det känndes jobbigt att stå i kylan faktist! Eller så kallt kanske det inte var, men det var i vilket fall som helst tråkigt! Höjdpunkten på väntan var när busschauffören på en annan buss skulle lasta av lite bussgods! Hon var nog lite för gammal för det yrket, lite stel i ryggen skulle jag tro;)

Kom hem gjorde jag i alla fall till slut! Fick reda på att någon ny etta han en blond flickvän i Falun, wow tänker säker ni! Haha, i brist på annat var det faktist ganska intressant, enligt mej!


När jag kom hem, var jag jättehungrig åt korv och mos! Det var ganska gott fakist. Sen började jag och Pappa lägga ett pussel vi köpt, som tyvärr var helt värdelöst. Gjort i den billigaste pappen och dålig passform! Nej, det åkte ner i lådan igen!

Nu ska jag plugga engelska igen, får inte ihop någon vettig sammanfattning! Fast det känns verkligen som jag vill ge Ulla ett bra första intryck!

Hos Linda

Slutade tidigare än vanligt idag, så passade på att tvinga mej på hemma hos Linda! I väntan på bussen, det känns skönt att pendla så livet består av att passa busstiderna hela tiden!


Nä, pendla är skit ibland! Fast mycket skönt att bo hemma och inte ha några extra utgifter annat än vanligt!


Nä, nu går bussen om ca 40 minuter! Kul, men det är väl försenad som vanligt<3


Kemilabb

Sitter och försöker göra kemilabben, men får inte till det! Jag vet exakt hur jag ska göra, men jag orkar verkligen inte! Det känns ändå onödigt om vi ska gå igenom den imorgon! Äh jag är talanglös, jag ska nog sitta och knopa med den lite till och sen börja med matte och projketarbete och vara i säng innan 22:30. Hur tror ni det kommer att lösa sej?

Blää, jag vill ta studenten och jobba! Jag börjar få en plan tror jag, jag hoppas den får att uppfylla! Vi hörs väl imorgon antar jag, nu måste jag plugga STENHÅRT!

Så lite tid...

Hade bestämt mej för att plugga nästintill hela dagen för att komma i kapp med allt, nu sitter jag här klockan är 21:09 och jag har inte gjort något mer än att läsa några sidor! Hur bra är det då? Inge bra alls! Nej, nu ska jag slå på lite bra musik och få lite saker gjorda! Denna vecka blir det inga nöjen gjorda, det är synd! Fast det är ett måste att hinna med alla nedras läxor.

Imorgon ska jag ringa och höra om jag kan fixa APU plats, hoppas hon jag ska ringa till jobbar heltid! Annars blir det nog ganska värdelöst! Om jag ens får vara där då! Hmm, nej nu ska jag plugga!

Sova film!

Nu ska jag sova film, min nya hobbie! Vad annars ska man göra en lördagkväll? Orkar inte plugga, det får jag ta imorgon! Då lä jag ligga i ordenligt, annars kommer det här aldrig att sluta bra:/


Nattinatti

Sushi

Sushi är nog inte riktigt min grej, gott men lite tråkigt! Ris och fisk liksom, eftersom jag inte gillar wasbi är det nog inte min rätt direkt! Ingefära var ganska gott, men ändå ingen höjdare! Det var i alla fall kul att ta oskulden, nu luktar jag råfisk! Hade också större förväntningar på tonfisken, hade trott att det var västa grejen! Den smakade ju inte mycket alls, nej! Laxen tyckten jag vad godast!

Oskulden...

Nu ska jag ta oskulden, jag ska för första gången äta sushi! Jag har stora förväntningar, jag tror att det är jättegott! För det verkar som alla tycker det på filmer och så. Fan vad jag skulle bli besviken om jag inte gillade det! Då ska jag tvinga mej själv att tycka om det.


Nästan helg!

Nästa helg blir det nog förhoppningsvis krogen,  trevligt folk! Måste ju passa på innan snyggingarna M och M åkter till Portugal en vecka och får njuta av värme! Pappa åker det Småland nästa helg då passar vi på att supa lite här hemma tror jag!;)

Annars blir det nog att jobba lördagen tror jag, och förhoppningsvis bara lördagen! Annars blir det ingen krogen:( det vore synd, men pengar är bra skit också;) Annars att gå bakis till jobbet är ju inte någon nyhet för vissa! Nej, jag vill ha pengar och supa! 

Har nyss fått en låda öl av Papi, vi tackar och bockar! Det är inte helt fel att få, så nu äger jag 25 öl! Och för min del räcker det nog lääänge! Men öl är gott, det är mums!

Två förluster.

Kollade först på Liverpool-Manchester United! Det blev förlust med 2-1 tror jag, gick därifrån när Vidic blev utvisad! Åh, United är inte sitt gamla vanliga jag! Jag saknar dej, de hade ingen hunger, ingen vilja! Det är vid såna tillfällen, man saknar Ronaldo min älskling<3 Nä, nu blickar vi framåt! Det vill säga Champions League!!


Andra förlusten stod Rättvik för i Jollycup (eller hur den heter), jag och Linda var dit och kollade i alla fall. Mathilda som vi egentligen skulle kolla på hade lyckat skada sej, men vi åkte dit ändå! Mindre kul var väl att de förlorade med 8-1 mot Långshyttan, men det var väl antagligen för att Mathilda var skadad! Det är nog i alla fall vad hon vill tro;) Nejdå, det är vad jag tror<3



Pusselipuss


Gårdagen!

Var hemma hos Mamma igår och spelade brännboll i skogen med lite byfolk! Mycket trevligt!!:) Mitt lag förlorade tyvärr hela tiden så det var inget vidare, men vi hade trevligt och man fick röra på fläsket lite i alla fall! Sen gick vi ner till Åsa och Håkan och åt mat och fikade, och framförallt snackade en massa! Det var trevligt, mycket skvaller och sådant! Det vill säga mycket skratt!

Hjödpunkten på kvällen var dock att få träffa Åsa och Håkans dotters och hennes killes hund. Rottis, på 6 månader som hette Freja! Så underbart fin, jag blev alledes kär i henne! Jag vill också ha en rottweiler, kan ingen ge mej en sån? De är så jävla fina, det går inte att beskriva! Jag vill ha!!!!

Latheten!

Jag orkar inte ens laga egen mat, usch! Jag måste verkligen sluta vara så jävla lat! Det måste bli ändrig på allt, och det nu!

Livet är hårt!

Att göra slut är väl det värsta som finns? Nu är det gjort! Det gör mej ledsen, men samtidigt måste jag inse att det aldrig kommer fungera mellan oss. Så varför plåga varandra längre än nödvändigt? Nej, nu blir det att koncenterar sej på vardagslivet och allt vad det innebär! Det ska nog lösa sej tillslut, hoppas jag i alla fall!

Usch, jag är ledsen!

Inventering och linjemålning!

I helgen jobba jag och Linda hårt! Jag lite hårdare eftersom jag jobbade fredag, lördag och söndag! Men Linda endast lördag och söndag!

Men det blev gjort i alla fall och nu väntar vi på lönen som kommer i oktober, och undrar hur mycket det blir! Det där med OB tillägg har jag ingen aning om hur det fungerar! Det är väl bara och vänta och se glad ut! =D

Förutom att inventera så fick vi äran att måla i lite linjer! Mycket snyggt blev det, något jag och Linda ska satsa på i fritiden! Så är den någon där ute som vill ha en linje målad hör av er!


Nej, nu måste jag packa skolgrejorna och dra mej iväg mot dörren! Matten hägrar, men först blir det plugg på bussen!

Sov sött!

Nu har jag och Niklas precis tagit oss ett bad, mycket skum och levade ljus! Mysmys! Nu ska jag och Niklas och och lägga oss och mysa hela natten!

Väckarklockan står på 05:30, jag längtar redan! Helvetes jävla skit skola!


Pusselipuss!

Uppbokad

Jag hinner fan inte ens med att skriva blogg nå mera. Det känns som jag göra saker exakt hela tiden, och när jag inte gör det passar jag på att sova!  Det tär på krafterna att pendla, men går mycket bättre än jag hade tänkt mej!

Nej, skolan är ganska kul! Än så länge i alla fall! Hihi! Jag är jättetrött! Ursäkta mej!


Nej, nu kommer snart min Niklas hit! Så ska vi bada och snacka och mysa! Perfekt! Synd att det inte blir att sova så mycket som man borde göra! Nej, jag har sovit hela efter middagen så jag ska inte klaga! Jag kommer inte att få träffa Niklas på hela helgen, så man lä ju passa på nu!

I helgen blir det att inventera, det blir kul! Eller inte, men jag gillar pengar! Och nu när en dator ska inhandlas så är det bäst att ligga i!

Vi hörs snart, hoppas jag!


RSS 2.0