Bästaste säng!

Sova är guldvärt! Nu ska sängen få besök, och jag ska gosa med mitt jätte gosedjur! Det kan ju bli så i brist på annat sällskap, då får man ju ta det man haver! Fördelen med jättenalle är att han inte snarkar, tar stor plats eller producerar värme som en mindre pelletsbrännare! Ja, det blir nog jag och Nalle hela livet! Blir bäst så, det tror i alla fall jag! Han kan ju inte protestera så! MOHAHAH!!

Höll på att dö tidigare idag förresten, det åskade! Vilket jag observerade, men tyckte var så långt borta! Jag satt i glatt vidare vid datorn, det var ju dumt gjort! Rätt som det är får jag världens stöt av datan, strömmen lägger av och åskan slår ner alldes i närheten! Jag tror hjärtat stannade för en stund! ;)

Nej, nu ska jag sova! Hoppas jag överlever natten, datan ska i alla fall slås av!


Puss!

Gotteligottgott!

                                  
Chokladpudding


Foto: Christel Schröder


Antal potioner: 4

Ingredienser

1 paket chokladpudding
2 dl grädde
lite hjärtformat strössel

Gör så här

1. Tillred chokladpuddingen enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Portionera ut puddingen i skålar och ställ in i kylen tills den stelnat.

3. Vispa grädden.

4. Klicka på grädden och strö över strössel.




(Är det något jag verkligen inte gillar så är det chokladpudding och grädde! Illamåendet sprider sej bara jag hör ordet chokladpudding)


Kärlek!


Jag är käär!

Hur fan kunde det hända? Det är verkligen min första tanke, det här var verkligen inte mening!  Vinden vänder snabbt, men det känns faktist riktigt bra! Det går att ändra sej, ganska fort faktist! Att gå från hat till kärlek så snabbt, är helt sjukt! Fast nu känns det otroligt bra, varför hittade jag inte dej tidigare? Chords, ge mej mer!


Hemma!

Hemma, har varit det ett tag! Det är gött, har varit duktig och lagat mat när jag kom hem! Efter det blev det att diska, vilket alltid är lika trevligt! Maten blev riktigt god, inte helt fel!

Jobbet gick bra också, tiden gick så jävla snabbt! Helt sjukt, räknade 476 fjädrar från Lesjöfors idag! Fast det var inte så många, utan 18 för lite! Räknade om dem 10 gånger tror jag för att vara riktigt säker på att de var för lite, det var jobbigt! Fast samma hela tiden blev det samma tal, 456 så fick väl lita på det tillslut då! Jävla problem, de kostar säker en peng att inhandla kan jag tänka mej! Var på fackmöte också, han som höll i det försökte få oss att gå med i facket! Det var ju trots allt gratis tills man fyllde 20. Äh, bara skit! Jag har inte planerat att jobba inom industrin, nej något bättre hade jag tänkt att bli.

Bara för att jag säger så kommer jag säkert hamna på ett jävla lager eller en montering och slita! Neeeej, jag vill inte
!!!

Hard WORK!

Hårt jobb, vi har inte haft något att göra på länge! Nu kom det en lastbil med en hel del pallar i! Härligt härligt! Jag är tröttar än vad jag trodde imorse, men efter lite kaffe och mat är allt perfekt! Nu ska jag väl ta emot till gods, och snart är det rast igen! Och snart får man åka hem!! Härligt det blir tidig sömn idag förhoppningsvis, klockan 21 cirka räknar jag med! Fast det blir ju aldrig som jag planera tyvärr! Nej, nu måste jag jobba! 45 minuters rast var det faktist bara!





Pusselipuss!


Helt rätt i sömncykeln!

Hade satt klockan en halvtimme tidigare än jag skulle gå upp för att kunna snooza mej genom morgonen, vilket jag tycker är mysigt! Att bara kunna ligga där liksom, men vaknar halv 6 och är hur pigg som helst! Jag kunde verklingen inte somna om, då tänkte jag! Då ligger jag rätt i min sömncykel, då kan jag inte somna om för då kommer jag vara helt förstörd! Nej, detta blev helt perfekt! Trodde jag tills nu, jag känner tröttheten sköljer över mej igen! Jävligt kul!!

Nej, nu ska jag gå upp om ca 3 minuter! Äta lite Bollnäsfil, det är fina grejor det! Sen bär det av till jobbet, en spännande dag på Godsmottagnigen! Eller kanske Lagret vad vet jag? Jag flyttar bara runt en massa! Det är helt rätt, variation är bra skit!

Jag mår ganska bra idag, fast jag är kissnödig och har en vagel i ögat! Något som jag aldrig haft förut, fast det kanske är något annat? Nej, nu måste jag gå upp ur min underbart sköna och mysiga säng! Synd att det låter konstigt så fort man rör sej bara, haha vad kan ha hänt i min säng egentligen?

Vi hörs kanske på jobbet annars efter jobbet!

Spanien vinner!

Spanien vinner och nu ska jag sova! Natti natti!

Önsketänkande!

Jag skulle vilja ha en hund, och vet inte riktigt vilken ras! Någon som har en åsikt? Eller kanske ett förslag?

Shopping!

 
Detta inhandlades igår, trots min dubbelmoral!
                    Fast bror och mor till smakråd kan ju aldrig vara fel!                    
           

En rolig historia!

Roger gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:
- Åh, vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat!
Kvinnan blev rasade och gick raka vägen in till chefens kontor och talade om att hon blev sextrakasserad på sitt jobb.
- Vad är det som har hänt? frågar chefen.
- Roger sa att mitt hår luktar nytvättat, svarade kvinnan.
- Men, vad är det för farligt med det? frågade chefen.
- Vad som är farligt med det? fräste kvinnan. Roger är ju för fan dvärg!


Fredagsmys!

I fredags bjöds det på mat av bror Erik, supergott!


Den innehåller:
          + Bröd (tyvärr köpt)
          + Hemmagjord dressing
          + Mormors egen odlade sallad
          + Lök
          + Tomat
          + Hemmagjord hamburgare (grillad på kolgrill)
          + Ost
          + Ketchup
          + Bröd


Nej, TACK!

Jag som hade haft en sån bra start på morgonen, så ringer mamma! Säger att det är kaos på jobbet och bla bla bla, kul tänkte jag! Pengarna rullar in liksom! Nej, men sen frågar hon om jag kan laga mat tills att de kommer hem och visst kan jag göra det! Sen börjar hon snacka om kassler och massa sånt, och jag vet ju att hon brukar göra något speciellt med alt det där. Jag sa bara att jag inte visste hur man skulle göra, då blir hon arg! Säger att de ska äta på cafe och massa sånt! Då försöker jag igen:  Jag sa att jag inte visste hur man gjorde...! Självklart avbryter hon mej, och blir ännu argare! Hmm, jag blir också arg! Jag försökter ju för i helvete bara fråga hur man gjorde! Då lägger hon på! Nej, jag orkar inte med detta nå längre, måste verkligen komma bort härifrån!


Kan inte någon komma och hjälpa mej bort här ifrån så jag kan bli lite glad igen? För hur jag än gör, hur mycket jag än försöker blir hon sur! Nej, jag orkar inte mer! Seriöst, om jag inte kommer här ifrån kommer hon verkligen få veta att hon lever! Det tror jag inte är bra för någon av oss, så vad ska jag göra? Snart rinner det över!

Härligt 10 timmar!

Nu har jag sovit 10 timmar, perfekt! Fast jag vaknade med en härligt huvudvärk, varför har jag ingen aning eftersom huvudvärk är något jag väldigt sällan brukar ha! Äh, det går väl över! Jag har dessutom huset för mej själv, i alla fall ett litet tag till! Mamma och brorsan jobbar som sagt, perfekt för mej som gillar att vakna i lugn och ro!

På schemat idag står det inget speciellt, bara att städa lite mera och gå en tipspromenad. Som jag brukar vara bra på, men i år har jag tappat all kunskap! Vad kan det beror på? Har Rättvik ett sånt dåligt inflytande på mej? Det borde vara så! Kanske dags att ta tag i livet, och bli bättre och bättre istället för sämre!?!

pussipuss!

Nu ska jag sova!

Vilken rubrikfantasi! Helt otroligt, nu ska jag i alla fall sova! Det blir gött, mamma och bror ska jobba i morgon! Går upp klockan 06:00, underbart för dem! Haha, jag är inte avundsjuk alls! Jag ska ligga och mysa i min säng sååå länge! Härligt härligt, i övermorgon börjas det jobba igen! Fy helvete, vad pengarna rullar in! Längtar redan till nästa helg, för denna har varit helt okej faktist!

Natti natti!

Muuuusik!


SKIN

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Utsökt!

Kräftorna var riktigt goda! Synd att man ska bli så kletig om fingrarna bara, det är det enda negativa! Trevligt sällskap var det också, massa härligt snack! Tyvärr fick Elsa hysteriskt anfall mitt i middagen, bara skrek och skrek! Inget är säker på varför, men är man bara 4 månader är det inte så lätt skulle jag tro!

Vad jag allra helst skulle vilja göra nu är att åka till västkusten, med någon jag tycker om! Där skulle jag vilja ha en riktigt semester, med allt vad det innebär! Det skulle vara välbehövligt och underbart, att drömma sej bort kan man ju alltid göra!


pusselipuss!

Kräftor!

Moster kom in för ens stund sen och bjöd in oss på kräftor, mycket gott! Ska in dit till klockan 19 00 och njuta av en av mina favoriträtter! Nyfångade kräftor, inte helt fel! Leif som är geniet bakom hela idéen, jag längtar! Det är kanske inte den mat som mättar bäst, men grymt gott! Så ingen korvgrillning blev det, det får bli imorgon! Härligt att äta vitlökskorv, eller ja korv som är kryddad med vitlök och andra starka kryddor! Fast hellre kräftor alltså! Åååh såååå jääävla gott!!!





Längtar till på fredag, förhoppningsvis får jag träffa en viss människa! Lä ju fråga den först, men förhoppningsvis! En bra avslutning, på en arbetsvecka! När jag ändå snackar jobb, så blir det ungefär 24 000 som jag sa förut! Men jag ska jobba över och sånt, bra bra!

Vi hörs!

Shoppandet!

Det blev inte det jag hade tänkt att jag skulle ha, men jag är ju ändå nöjd! Planderade att inhandla byxor och/eller shorts! Vad som istället blev köpt var ett par Fred Perry skor, som var svarta! Fann dem på rea, mycket bra! De var jättefina, så ett par till skor blev det! Härligt, när ska jag hinna använda dem när jag bara jobbar hela tiden! Sen blev det en klänning, mycket likt min skjorta! Svart och vit randig var den i alla fall, mycket fin! Hoppas det blir tillfälle att använda den bara!

Tillsist blev det en blus, eller hur man ska kalla det! Svart och vit rutig, jag som egentligen hatar rutigt! Hur fan kan jag bara ändra mej så där? Usch, jag som hatar när andra gör det! Jag får väl skylla på att det är ganska små rutor på den! Hmm, bra ursäkt där!

Mammas kompis är här, de ska äta surströmming snart! Hon hade med sej en grymt god kaka, helt otroligt! Maräng och nåt annat, sen var det chokladsås mellan! Uppepå var det grädde och jordgubbar! Smaskens! Ge mej mer, eller nej känner mej lite illamående efter grädden! Usch usch!

Härliga LÖRDAG!

Shoppat idag, blev tre saker! Orkar inte skriva nåt just nu! Skriver mer sen!


Hej

Natti natti!!

Hmm, hamburgaren var god! Mycket god, måste göras om snart! Hemgjorda hamburgare och en egen dressing! Mm gott! Nu blir det att sova ska upp och åka till stan för att shoppa imorgon, nästa helg har mamma och bror 75 års fest! Kul kul, måste hittas fina kläder tills dess! And we wil, imorgon! Hoppas jag! Nej, jag är för trött för det här!


Sov så gott

Ondhet!

Jag är 41% ond!

Det ruvar en ondska i mitt hjärta även om jag döljer det väl!






Fler test hittar du på testportalen.se

Kvinnlig vs Manligt

Dåligt test, men i brist på annat! Så tager man det man haver!

Min kvinnliga sida:

[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[  ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x ] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 20 kvinnliga poäng



Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av Slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst Nick Hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?

[  ] Enbart stirrat snett uppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 15 manliga poäng


Äntligen helg!

wOOhOO!

Helg är bra skit, äntligen lte väl behövlig vila! Snart blir det hemma gjorda hamburgare ala Erik! Det blir skit bra det! Längtar, sen en lugn hemmakväll! Förhoppningsvis åskar det inte då, så man kan kolla lite tv! Nej, nu ska jag inte sitta och skriva massa för jag har verkligen inget att skriva om! En bra dag på jobbet, för trött för att tänka! Fast gött ändå! Ja, Tiger min katt tog nyss en fågelunge och åt upp under våra trädgårsmöbler! Det var trevligt! Jävla dåligt uppfostrad katt alltså!


hej hej!

Jobbet är bäääääst!

Hmm, smygit mej in till datan! Måste skriva lite! Jag håller på att lagerlägger och trökar! Nyss fick jag ett paket som ska öppnas och tas emot! Det blir ju kul, sen är det bara att lagerlägga skiten! Snart lä ju det komma mer Polen också, det är ju kul! Massa massa jobb! Kulkul! Jag vill ha mera och mera! Snart ska det ätas lite mat också, eller ja om 3 timmar ungefär! Var ju nyss frukost!


hmm, flum!! Vi hörs! pusselipuss!

Nu blir det i alla fall att sova!

Trött som satan Spaninen gjorde nyss mål på Ryssland! Och mina tankar går till folket på Peace and Love, de måste ju ha kul! Och tur med vädret! Hoppas det får uppehåll, regn och tälta har ju aldrig varit en bra kompination!

Åååh vad jag saknar alla, eller ja inte mamma! Henne träffar jag hela dagarn, men många andra saknar jag! Det måste lösas inom en snar framtid! Fast inte nu för nu ska det sovas! 8 timmar är det enda rätta, och jag har redan förlorat den chansen! Faaaan!




GOD NAAAAATTTTTT!!!

Seriöst!

Nu ska jag duscha, sen kolla lite fotboll sen sova! Orkar inte, är så jävla trött och sliten! KOM HELG!

SATAN I GATAN!

Tack så jävla mycket för att jag satt och skrev ett långt jävla blogginlägg och sen närjag ska publicera skiten! Så är det borta, men tack så jävla mycket! Jag som blev så jävla nöjd! Nej, nu ska jag fan, jag vet inte vad jag ska göra! Arg är jag i alla fall! Ja, nu vet jag vet inte vad jag ska ta mej till! Hmm, får tänka över saken!

pusselipuss

Att tycka om att åka hem!

Det 'är väl som bäst då man får åka hem? Hem och vila, hem och äta det är skit bra! Det är väldigt uppskattat när man väl sliter, och inte har speciellt kul! Nej, ibland längtar jag så otroligt mycket tillbaka till skolan! Då man får umgås med bara de bästa, och hyfsat roligt nästan jämt!


Jag är nöjd med mej själv idag också! Jag gjorde något jag inte trodde att jag vågade, vad vågar jag inte berätta! Haha, hör av dej om du vill veta;) Nej, jag är grymt stolt! Det här kan jag leva på länge! Taaack! Fast sen om slutet blir gott får tiden utvisa!

På jobbet!

Sitter på jobbet, har snott åt mej en dator för att skriva några rader eftersom jag inte hann det igår! Det fanns ordentligt med abstinens vill jag lova, men nu får jag äntligen skriva igen! UNDERBART!! Jag önskar helg och trevligt sällskap, men det är långt tills dess och alla som kan ge trevligt sällskap hänger på P&L! JÄVLIGT MOGET! Nej, men det blir antagligen en helg att vila upp sej på! Det lä ju inte bli mindre saker att göra på jobbet, ansvaret blir bara större!

Igår, jobbade över till 18:00! Kul, extra pengar! Blev väl ca 200 kronor om jag har tur! Det kommer kännas lite bättre när lönen kommer, haha det är ju fan inget allt! Men det blir väl några timmar extra under hela sommaren får vi hoppas! Jag skulle vilja komma upp i 40 000 då är jag nöjd! Jag hade var grymt nöjd, men det kommer nog inte hända! Jag ska räkna ut hur mycket jag ska tjäna utan övertid och sådant! Och det blir ca 25 000, sen blir det semster grejset och massa annat! Fast det där lät väldigt lite ändå! På lika många veckor förra året fick jag 30 000! Hmm, måste räkna ut mer ordentligt hemma!

Nu måste jag jobba, hörs ikväll förhoppningsvis!

En härlig morgon!

Vaknade upp pigg som attan, helt underbart! Nu börjar jag känna mej lite slö, men det ska nog gå bra! För idag är jag glad, och jag hoppas att det kommer fortsätta vara så! Jag behöver verkligen det för att orka!

En glädjade nyhet är att mina axlar inte värker lika mycket som förut! Mamma fixade det med nå plåster!

Puss!

Natti natti!

Nu blir det att sova och tänka över alla kärleksproblem! Hmm, alla kanske var att ta i!


God natt!

Ny energi!

Hihi, jag blev mycket piggare nu! Ska snart hoppa in i duschen, men måste sammanfatta dagen först! Jävla slitig dag, men kul ibland! Jag försöker lära upp Karin vad som gäller när man plockar montering- och målningsplock, vilket hon inte kan felfritt än. Om det är någon som fattar riktigt när det gäller pallar och hit och hit! I alla fall, så gör vi samma plock tillsammans, men tar olika papper och plockar ifrån! Då minskar vi ju problemen som uppkommer genom att hon kan fråga mej på en gång, istället för att leta reda på en för man!

Fast så här uppfattar för mannen det, att vi bara står och snackar! Ha säger jag, vad ska vi göra om vi ändå står och väntar vi verken på att rätt hylla ska komma ner? Det kan ju inte vara meningen att man måste stå helt koncenterade hela tiden! Nej, det där fattar jag inte! Hon verkar (för mannen alltså) att vi ska kunna allting från början och jobba som en vanlig lagerarbetare som varit där i ett år!

Nej, jag förstår inte! Hon är bara tjurig, jag försöker vara snäll och minska arbetsbelastningen på henne! Vad får man tillbaka? Bara skit!! Aaaa tack tack! Nej, men hur motiverad känner man sej om man jobbar så hårt man kan och verklingen går in för det! Sen påstår hon att man bara står och pratar, det fattar jag inte? Nej, så hon splittrade oss! Vi fick gå från lagert och inta nya positioner. Och vad spelar det för roll? Vi jobbar lika mycket för det!

Nej, men det värsta utav allt är att hon inte vågade säga det till oss utan går till min mamma! Som i sin tur får berätta det för oss! Nej, surkärring säger jag! Vi hittar fan inte överallt och vi kan inte överallt, hjälp oss och tillrätta visa oss istället då! Vi har fan ingen aning om vad vi ska göra, inte efter två dagar! Nej, chef är inget som passar dej din tant!
 
Ibland kan man faktist sakna Berit, som i alla fall vet att det är svårt i början och verkligen tar sej tid att lära en alla grunder!

Jag säger bara all respekt borta för min del, jag kan inte respektera någon som är 50 år och beteer sej som en 10 åring! Trångsynt och jävligt! NEJ TACK!!




Nu är jag lite mer utrensad, nu känns det bättre även om fötterna värker!

Obeskrivligt trött!

Jag har massor att skriva om, men jag har ingen ork att skriva det! Det väl länge sen jag var så här trött, jag sak hoppa in i duschen sen ska jag sova! Senast klockan nio, det blir nog bäst så! Orkar inte, ska försöka hinna att skriva mer, lika så imorgon innan pappa tar internetet med sej hem!

Hej så länge!

Har jag sovit åtta timmar?

Har jag verkligen sovit åtta timmar? För när jag kollade när jag skrev mitt senaste inlägg var det ju lite över åtta timmar sedan! Ååh jag är nöjd, men jävligt trött! Jag undrar om jag orkar hela veckan, men det är klart jag gör! En sak är då i alla fall säker och det är att jag inte vill jobba med det här i framtiden! Nej, tack! Fast det är ju bättre än inget alls förstås!


Mina axelproblem har ju inte blivit bättre, det gör satans ont! Jag som brukar ha ganska bra hållning, ser ut som ett missfoster! Det är inte bra! Nej, nu måste jag skynda mej, vi ska åka om 10 min och jag är verkligen inte klar!


hej hej



DAMP!

Jag har inte kommit i säng än, men jag har damp! För förtillfället, eller föralltid så syns inte mina youtube grejer! Jag fattar inte varför, gjorde det ju nyss!

Jag sååå oteknisk också, det gör ju inte saken bättre om jag säger så! Okej, skit samma då! Ni behöver inte se dem ändå kanske. Ni kan ju gissa er fram, vad som egentligen ska vara där!


DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!

CSI NY, sen läggdags!

Nu blir det att kolla klart på CSI och sen sova, mycket välbehövligt! Tidigare idag, var jag på toppen bra humör! Tyvärr finnes det folk som är duktiga på att ändra på det, då tänker jag främst på en! Hon har lyckats två gånger idag, fan jag klarar inte vad det här! Åååh, nej tack! Inget mer, jag har mesat tillräckligt nu! Hon måste veta att hon lever, annars kommer jag hamna djupt i skiten! Och det har jag ingen lust med, nej tack!

Får se om jag hinner skriva något innan jobbet imorgon!

Sov sött!

Centralskolan = Kärlek!



"En ugnsfastform kan väl för fasen inte brinna upp!!"

Helt otroligt, det bästa som hänt mej på länge!!! Wooohooo!!

Som jag berättade, förstörde jag i princip min skor i lördags! De blev helt bruna, men idag gick vi ut och gick i regnet. Och skorna blev ju då rena, vilket var underbart då slapp jag stå och skrubba! Yeees, underbart! Tyvärr lortade jag ner både byxor och jacka när vi blöjde genom skogen!

Haha, roligaste promenade på länge! Jag, Mamma, Björn, Erik och William var ute och gick, det rann av alla när vi kom hem! William ramlade med ansiketet före rakt ner i jorden, kom upp helt svart i ansiktet! Det var kul, haha stackarn!

Vi fullbordade bara halva den tänkta promenade, alla var alledes för blöta! Regnjackorna, verkade inte riktigt vara regnjackor! Och stigen var helt översvämmad av vatten, ja! Mina annars så vattentäta skor blev blöta på nolltid! Det var kul, riktigt kul!

Hej!

Dagens händelser:

DAGENS VILL HA: En heeelt egen massör
DAGENS KLÄDSEL: Blåa byxor och blå t-shirt
DAGENS FRISYR: Perfekt!
DAGENS LÅT: Lars Winnerbäck - Gråa Dagar
DAGENS PLANER:  Sova riktigt tidigt!
DAGENS SAKNAD: Nån att värma sej på!
DAGENS DUMMASTE: Att få mens!
DAGENS MISSLYCKANDE: Köra in i kanten på pallstället med en pall!
DAGENS DROG: Lasange
DAGENS KÖP: Godis (önsketänkade)
DAGENS GODIS: Äpple
DAGENS HUMÖR: Trött!
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: William som ramlade med ansiktet före ner i jorden!

Hemma från jobbet!

Första dagen på jobbet var ju riktigt kul! Jag har asont i fötterna, axlarna och ryggen, försökte hänga mej i trucken de vassa kanterna satte stopp för mitt påhitt! Nej, jag borde få massage regelbundet.

Ja, det blev åter till samma sätt att jobba som förra sommaren. Ta en plocklista, leta på grejen lägg det i lämplig pall eller vagn och ta nästa plocklista. När det sedan är klart, är det bara att ta ut den till lämpligt ställe t.ex monterigen! Ja, det är kul, riktigt kul faktist. Det kan varieras med lite lagerläggning, eller varför inte lite rast. För mat är ju trots allt gott, och väldigt nödvändigt.

Fina kläder fick vi också, en par blåa byxor med massa fickor, en t-shirt som även den är blå, och en par ordentliga skor! Jo, vi fick också handskar, bälte och en kopp. Det var snällt tyckte vi sommarjobbare, eller Jag och Karin. Körde truck ingen, vilket var nästan ett år sedan jag gjorde sist. Det var fan läskigt, men efter ett åk gick det som vanligt igen. I en svischande fart runt hörnen, det är kul!

Nu var det ju något mer jag skulle berätta, men så blev det ju inte! Jag kanske kommer på det senare, eller jo det jag skulle säga var nog! Timlönen ligger på 88,56 kronor, eller något liknande har inte riktigt koll på örena! Det ska nog bli bra, det är 12 kronor mer än förra året! Ge mej lööön! Jag ska jobba över massor, jag måste ha pengar!!


Vi hörs!

För lite sömn?

Första gångn en jag går upp så här tidigt på två veckor nu, då jag var hemma hos Pappa och fick lov att ta bussen till skolan. Idag känns det inte lika motiverat, usch att jobba en hel dag 7-16! I skolan glider man bara runt, och vi går aldrig till fyra och börjar aldrig tidigare en halv 9. Det är ju en vane sak som allt annat, Karin ska ju också jobba där så det blir kul!

Det finnes dock saker jag gruvar mej för, vissa truckkörningar! Det kan man kanske få överlåta till någon annan, innan man lärt sej det där ordentligt! Nej, nu måste jag gå upp och fixa till mej, Äta frukost och fixa frukost att ta med mej! Vi hörs ikväll, då får det komma en lång utvärdering, eller kanske en kort!

HEJ

Dagens händelser!

Segt att komma upp, gick upp tolv kände verkligen att timmarna sömn inte räckte till. Äh kämpade på hela dagen, var hem till pappa en sväng packade ihop lite grejor och for till mamma! Nu blir det att börja jobba imorgon, härligt härligt! Jag orkar tyvärr inte skriva någe mer nu är trött och sliten efter gårdagen och nattens äventyr.

Nej, nu ska jag sova alarment står på 05:51 alltså blir det en snooze, skönt det! Jobba 7-16 imorgon, så försöka finna tid att blogga!

Natti natti!

Gårdagens äventyr!

Blev Bjursås igår som sagt, vi kom upp dit till kvart över 10 cirkus! Gick runt på parkeringen, snackade med lite folk! Träffade lite bekanta, blev bjuda på öl i en cheva fylld av män i 25+ åldern! Vi fick öl av brorsan, av olika kvalite! Jag höll på att spy av den ena, när jag försökte klunka i mej den. Det gick dock bra när jag sköljde ner den med lite riktig öl, Sofiero.

Sen var det ingång och lite härlig muuusik, Ulf Lundell, Foo Fighters, ACDC och sånt mys! Foo Fighters var ju lätt bäst, underbart! Efter det var inte mina vita skor vita längre, de hade fått en brun nyans. Mycket fint, det blir rengöring när det finnes tid över! Sen blev det dans på dansgolvet, där fann jag Jenny (från min klass) och Gustav (legenden). Det var riktigt kul att ta några danser.

Sen åkte vi hem, gick ju bra ett tag! Tills vi kom till Slätta-trakten då fick vi punka, det visade sej idag att det var en del av bilen som lostnat och åkt in i däcket. Mycket bra, det blev att stå där ett tag! Vi letade efter folk som kunde skjutsa, men ingen lycka! Då eftersom reservdäck inte fanns i bilen! Tillslut fick Madde och Björn ta taxi hem till honom och hämta BMW för att sedan komma upp och hämta oss och köra oss till våra destinationer.

Jag somnade klockan fem, två timmar efter planerad tid alltså! Det känndes härligt, men sammanfattat till ett ord var kvällen ROLIG!

Dössberget, Bjursås

Om ca 40 minuter bär det av till Dössberget, det blir bara jag och Karin som ska dit! Vi ska äga stället, hoppas det blir riktigt kul! Synd att det andra inte ville hänga med, eller de har i alla fall inte hört av sej! Det var tråkigt, men kul att spendera lite tid med Karin, det var länge sedan!

Imorgon kommer förhoppningsvis ett detaljerat inlägg om hur vi hade det och vad vi gjort! Tills det ha det bäst;)

Låtar jag förknippar med Rättvik!



 






Detta få bli partylåtarna till kvällens sysselsättning, främst för jag saknar Rättviksfolket

City Gross och bus!

William är han, Pappa ska vara barnvakt åt honom ikväll. Då midsommar ska firas på Dössberget i Bjursås, av både hans mamma och pappa! Det blev i alla fall City Gross, för jag behövde ta ut pengar! Skattepengarna har letat sej in på kontont, vilket känns skönt! Men nu blir det att betala pappa 2 000 för mobilen jag köpte ju januari, det känns däremot väldigt jobbigt!

William tiggde åt sej en legobil som vi senare byggde ihop tillsammans, nu har vi nyss ätit! Blev en öl till maten, lite uppladdning inför kvällen=D Jag hoppas att det blir riktigt kul!


Varmt bad = UNDERBART!!

Jag älskar att bara riktigt varmt, det är så jävla skönt! I och för sej är det ganska svårt att komma i det bränner ju så in i helvete. När man väl ligger där efter att ha tagit i stigningen i steg vis så är det ju sjukt underbart. Dock något jobbigt med svettningarna, man badar för att bli av lort. Sen får man nytt, genom svett! Hahah, så jävla underbart! Därför blir det alltid en ljummen dusch efter badet, trots att jag är något yr!

Nej, bra start på resten av dagen! Ikväll blir det dans och massa skoj!



Återkommer med partylåten, vet inte riktigt vad som passar för dagen..

Göra lite nytta!

Nej, nu ska jag kila iväg till mitt rum och plocka ihop lite grejor! Eller i alla fall släppa in solljuset, pappar har städat hela lägenheten noga nu! Och mitt rum ser fortfarande hemskt ut, usch jag fattar inte varför jag aldrig kan få något gjort!

Nej, plocka ihop lite sen blir det att ta ett bad! Och njut av det varma vattnet och en god bok! Det är bra skit det! Åh, den meningen påminner mej av Tove, och Rättvik! Jag saknar det, jag saknar att inte umgås med alla människor där!

Nej, nu måste jag gå! Och sen känna efter vad som är dagens partylåt!

hej så länge

Zoovillage




I brist på annat besökte jag Zoovillage för att kolla lite tröjor, av olika kvalite och snygghet!

Länk:
http://se.zoovillage.com/


Ingen sysselsättning!

DAGENS VILL HA: Mobilen påfylld med 200 kronor!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, vitt linne och en huvtröja!
DAGENS FRISYR: Halv flottigt
DAGENS LÅT: Meatloaf - I'd Do Anything For Love och
DAGENS PLANER: Spendera kvalitetstid med mina kvinnor!
DAGENS SAKNAD: Att vara riktigt pigg!
DAGENS DUMMASTE: Att gå upp för tidigt!
DAGENS MISSLYCKANDE: Att spilla på sej själv när man äter frukost!
DAGENS DROG: Alkohol
DAGENS KÖP: Läsk!
DAGENS GODIS: Vindruvor
DAGENS HUMÖR: På topp!!
DAGENS CITAT: "När det gäller killar så finns det inga måsten"
DAGENS ROLIGASTE: Brorsan är ute och cyklar runt i Falun på jakt efter mat!

Förmiddagströtthet!

Hmm, hamnade inte i sängen förens vid 3! Jag är lagomt sliten nu, jag skulle ha sovit längre! Ja, för det här var helt värdelöst! Jag ska lägga mej i soffa och kolla film tills jag sommnar! Sen måste jag ringa Karin och höra hur det blir ikväll, jobbigt jobbigt! Neeejdå, det ska bli kul ikväll bara det blir uppehåll!!


Hejdå!!

Nästa sängen, sängen nästa!

God natt och sov så gott!

Jag kommer nog inte kunna somna som det var varit flera nätter i rad nu, men hoppet är det sista som lämnar människan!

Inför morgondagen!

Blir Bjursås imorgon, ska ringa Karin imorgon förmiddag och snacka detaljer! Svårt att fixa skjuts, det är ju trots allt en bit att åka! Får se hur bra det går att få tag i Karin, det brukar vara näst intill omöjligt! Hon är väl ute och gosa med sina hästar eller nåt sånt!

Äh, med tanke på skjutsen, skulle pappa ta en vända! Fast nu vill brorsan att han ska vara barnvakt åt William istället, vilket inte var så bra! Då menade han att vi fick åka med honom, eller vem som nu kör! Det var i alla fall hans bil, den otroligt fina dodgen. Åååh den lacken! Fast han ville helst att vi åkte med dem dit, men Karins pappa visste inte om han kunde hämta. Och jag vet inte hur många vi är som ska åka, för antagligen lär brorsan köra två vändor!

Hmm allt är så krångligt, bara för lite midsommarfirande. Nej, det här kommer nog att lösa sej på skit! Förhoppningsvis, var så kul förr förra året vi var där! Vi ägde dansgolvet med våra sköna moves! Hoppas bara att det inte blir regn, är dåligt med tak på det där stället!

Det finns inga dåliga kläder bara dåliga väder;)

Musiiik


Bilddagboks hysteri!

Sitter och kollar runt bilddagboken, och va va folk lägger ut onödiga bilder! 100 lika bilder efter varandra, visst tycker jag det är kul att kolla på några av dem! Men va fan, lägg ut 100 bilder på samma dag när din häst springer runt i hagen det är ju jävligt kul att kolla på! Inte nog med det så är 75 % bilderna suddiga eller allmänt dåliga! Nej jag på damplagg!!

Är nog exakt lika folk tänker när de kolla på min, haha! Även om jag ibland kan lägga ut många bilder efter varandra ser jag alltid till att det är någon mening med bilder, att den antingen är fin, eller jävligt rolig! Vad jag tycker är ännu mer störade är folk som lägger ut en bild bara som utfyllnad för att fylla hela månaden. Varför då? Plötsligt händer det att man gör det, då är det väl så! Men när folk bara lägger ut en bild på en blomma och skriver "utfyllnad" som bildtext, då blir jag irriterad det är nog det värsta som finns! Vissa gör det ju mer diskret, men man märker det ändå!

Nu svamlar jag en massa igen, men blir så när jag är upphetsad på något sätt;) hihi

Äh, man ska inte klaga det finns säker någon som njuter av att kolla på bilderna och att lägga ut minst en bild varje dag!!

Personlighetstest

Din personlighetstyp:


Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiatiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:


Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.



Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.


Solen visade sej, i alla fall en stund!

Iväg till Farmor och Farfar bar det, och har kommit hem för en stund sedan är jättetrött! Varför vet jag inte, kanske beror på all mat!


Farmor hade sagt att det inte skulle bli så mycket mat, att hon inte orkade laga så mycket. Det gör inget tänkte vi, men när vi kom dit något sena så var det mer än det brukar. För hungrig har man nog aldrig gått i den gården, det är charmen med farmor! Det var i alla fall riktigt gott med mat, alla proppade i sej. Jag blev illa mående och fick inte ens plats med det jag ville ha på tallriken. Folk brukar ju säga att det går att gå två gånger, men det är inget jag gillar! Jag vill ha det jag vill ha på en gång.

Det blev i alla fall att gå två gånger, jag blev så sjukt mätt. Farmor är så bra på att laga mat och fixa till allt. Satt ute gjorde vi också, kallt var det verkligen! Solen var famme lite grann, men det blåste nå sjuk kallt fast är det midsommar så är det! Till efterrätt blev det jordgubbar, glass och grädde också ett tvång på midsommar afton, och det var riktigt gott!

Och inte var det slut på ätandet då, nej sen blev det fika på det! Massa kakor och sånt, usch sånna här högtider är inte bra för hälsan. Däremot hade vi riktigt trevligt, mycket trevligt snack som det brukar vara!

Roligaste på middagen var när farfar fastnade i köket, synd att jag missade allt bara! För så här var det, farmor råkade spilla ut en sillburk på golvet. Hon trokade upp det, men var lat och trokade med bara vatten. När farfar sedan skulle gå och hämta mer mat så klibbade han fast med skorna. Han har svårt att gå, så han kom inte där ifrån! Haha, så han fick gliva ur skorna och lämna dem åt deras öde. Och farmor fick torka ordentligt, och även farfars skor! Haha, ååh fan att jag missade det!

Ååå här kommer: DAGENS LISTA!

DAGENS VILL HA: Skor, ett par vita tygskor! Mina börjar bli slitna!
DAGENS KLÄDSEL: Svart klänning, vita leggings, vita slitna tygskor och ett guldhalsband (ev guld armband)
DAGENS FRISYR: Något slarvigt uppsatt, eller som vanligt!
DAGENS LÅT: HIM - The Path
DAGENS PLANER: Ha trevligt och njut av livet;)
DAGENS SAKNAD: Ordentligt med tid
DAGENS DUMMASTE: Att jag läser Falu Kuriren, trots tidsbrist
DAGENS MISSLYCKANDE: Att vakna sent!
DAGENS DROG: Sill;)
DAGENS KÖP: Blomma, till Farmor som håller i Midsommar tillställninge
DAGENS GODIS: Farmors fikabröd
DAGENS HUMÖR: Blandat
DAGENS CITAT: "Varför sitter jag och läser om nunnor? Eller just det systrar var de!"
DAGENS ROLIGASTE: Att det enda jag riktigt läste igenom i Falu Kuriren var om att Birgittagården ska fira 40 år jubileum.

Midsommar, och ingen sol?

Hmm, midsommar och sol borde vara synonymer tycker jag! Äh blommorna ser ju ut som ogräs i mulet väder, nej det är värdelöst! Snart blir det att åka till Farmor och Farfar och äta lite midsommarmat, ja eller den vanliga högtidsmaten! Ungefär sill, lax och potatis, något sånt! Lite mera borde det nog finnas, det ska i alla fall bli kul att umgås lite med släkten igen! Det är trevligt, den sidan av släkten träffar man inte så ofta!

Nje ska vara där vi 13 00, innan dess ska vi inhandla blomma så vi ska väl åka om en halv timme och här sitter jag i bara handduk, så långt ifrån klar man nästan kan komma! Fast det är ett vanligt fenomen att jag alltid får stressa sista tiden, och kanske till och med byta om i bilen! Det är mindre trevligt!

En dag som denna borde man vakna lite tidigare så man får tid till allt som ska göras. Nej, nu kan jag sova länge som jag inte har kunnat gjort på hela vecka då jag inte haft något att göra. Nu kan jag sova länge när Papi är uppe och härjar och städar och väsnas. Då kan jag sova som bäst, dåligt system!



Till sist en liten parantes, eftersom jag fick en arg kommentar om att jag inte ha rätt att skämmas! Laget spelade inte bra, under sin kapacitet! Det finns ingen ursäkt till det, de kan skylla på huvudvärk eller vad fan som helst, men ingen i laget spelade bra. Då är det verkligen något fel, då har man rätt att skämmas! Även statistiken sågar Sverige:

Även statistiken sågar Sverige

Det är inte roligt att läsa statistiken som summerar Sveriges EM. I matchen mot Ryssland utklassades laget i allt och sett till turneringen som helhet är Sverige svagare än både Österrike, Schweiz och Polen vad gäller skott och bollinnehav.

Statistiken från gårdagens match talar sitt tydliga språk. Ryssarna sprang mest och snabbast, hade flest skott på mål, flest hörnor och så vidare. Och det kommer nog inte som någon överraskning att den ryske stjärnan Andrej Arshavin var snabbast av alla i Innsbruck, 30,1 kilometer i timmen var hans toppfart. Men han var inte bland de som sprang längst under matchen. Igor Semshov var allra bäst med exakt 12 000 meter och ytterligare tre ryska spelare sprang mer än bäste svensk - Johan Elmander.

Dessutom är det anmärkningsvärt att Sverige har skapat så lite. Bara Tjeckien och Rumänien har skjutit färre skott på mål och när det gäller bollinnehav var Sverige sämst av alla med endast 43 procent av bollinnehavet. Då är det också svårt att vinna matcher.


Med en flyttad bokstav är ingen skadad sked

"Höskoleutbildning ännu viktigare"
"Gravid lax med kokt potatis"
"Färska makor"
"Protesmarsch efter valet i Peru"
"Medlemslort obligatoriskt"

"Njut av ditt kaffe vid bord eller i gräset"
eller kanske?
"Njut av ditt kaffe vid bordeller i gräset"

"Pepparkakorna blir faktist godare med lite brännvin i degen"
kanske ännu godare?
"Pepparkakorna blir faktist godare med en liter brännvin i degen"


"Med reservation för eventuella tyckfel"

Dagens lista

Dagens lista, tyvärr något sen..


DAGENS VILL HA:
Ett par nya Fred Perry skor, trots att det är sommar!
 
http://se.zoovillage.com/store/productdetail_image.asp?img=/images/product/pi/10033701/10033701_d1.jpg
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor och Manchester United tröja (har man sommarlov, så har man)
DAGENS FRISYR: Den vanliga!
DAGENS LÅT: Takida - Score
DAGENS PLANER: Var att städa!
DAGENS SAKNAD: Mattias
DAGENS DUMMASTE: Pappa glömmde pastan i pastasalladen!
DAGENS MISSLYCKANDE: Portugals förlust mot Tyskland
DAGENS DROG: Vatten, bästa som finns!
DAGENS KÖP: Inga köp idag!
DAGENS GODIS: Mjölkchoklad, med daim
DAGENS HUMÖR: Små deppigt!
DAGENS CITAT: "Oj, jag glömde pastan i pastasalladen"
DAGENS ROLIGASTE: Karin när hon berättade om hur hon hade ramlat in i ett hinderstöd!

Ettskrattförlängerlivet!

Särskrivning:

"Halv akustisk gitarr 1500 kr"
"Är du en paj älskare? Då är detta ställlet för dig"
"Gul nackad fågel till salu"
"Rak apprat"
"Knaper Grillad Kyckling"
"Glad packad räkmacka 35.00 kr"

Köksinredning!

Jag är helt såld på att kolla på köksinredning, tycker det är jättekul! Här kommer lite smakprov vad jag har hittat, vissa saker finare än andra!          

 
Bänkskiva
        Blandare 1           bänk..
                      
                Färggl k..            bla..     
 
    
                                           

 
                                        

Midsommarplaner!

Alla verkar ha grymma planer inför midsommar, jag hade ingen aning om vad jag skulle göra igår! Hörde mej för lite överallt, vad folk verkar ska göra är bland annat:

-  Åka till 
             +Leksand
             + Rättvik
             + Öland
- Jobba
- Grilla med vänner
- Vara med familjen


 



Jag blev erbjuden att vara med på grillfest, men vi får se! Vet inte om jag hinner, och kan ta med dit på ett lämpligt sätt! Det visar sej vissa har inte planerat vad de ska göra än,så det kan bli vad som helst!

Midsommardagen, blir det förhoppnings vid Dössberget, Bjursås! Då med Karin och kanske Liza och Elina! Det hade varit kul att träffa dem igen! Har blivit några veckor sen sist nu!
 
Det var två år sedan nu jag, Karin och Liza var där senast, då var det riktigt kul! Det hade också sina negativa sidor, t.ex äckliga gubbar. Eller gubbar och gubbar de var i 30 års ålderna, men va fan vi var 16! Ååh äckligt!

Brist på sysslesättning!


TEST:

Var bor du: Falun
Brukarr du komma i tid: Jag hatar att komma sent!
Hur lång är du: 1,7 meter
Kan du laga mat: Självklart
Vad jobbar du med/pluggar du: Naturvetenskap och djurvård
Vad har du på dig just nu: Låt fantasin flöda!
Har du någon fobi: Höjder
Hade du en bra kväll igår: Nej, Sverige åkte ur EM
Vilket är ditt senaste inköp: En svart klänning från HM
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Skattemyndigheten


Har du sovit i din egen säng inatt: Nja
Vad hade du sönder senast: Det var så länge sen att jag inte kommer ihåg det!
Vem snackade du med senast: Karin, eller kanske mej själv?
Varm favoritdricka: Varma drycker är inte min favorit!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten;)
Alkoholhaltig favoritdricka: Grogg
När gjorde du senast något riktigt dumt: I fredag skulle jag tro!
Saknar du någon just nu: Mm, tyvärr!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Haha, jag är jämt irriterad!
Någon jag stör mig på: De allra flesta!
Intressen: Blogga?
Senaste person du kramade: William!!
Senaste person du ringde: Mattias, men han svarade inte!
Senaste person som ringde dig: Karin


Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Ja, om den är väluppfostrad från dens skapelse.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nja, är ändå inget speciellt med den!
Har rakat dina ben någon gång: Jo, blir nog en vända med rakis idag också!
Är du sugen på något nu: Nja, snarare någon!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga!
Använder du hudkräm: Jo, men för sällan
Attraheras du av män med skägg: Beror på, men jag gillar raktat;)
Micro-pop eller poppa själv: Någon annan poppar.
Brukar du baka: Ja, ibland!
Röstade du i det senaste valet: Nej, jag var minderårig då!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nej, har lite uttråkad!
Vilken låt lyssnade du senast på: Takida - Score


Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej, det finns bara plats för en i den!
Vad tycker du är äckligt: Överkokta makaroner!
Har du pengar på mobilen: Ja, ca 50 kronor!
Vilken svordom använder du mest? Det är fult att svära!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jag har sommarlov =D
Var köper du dina matvaror ifrån? Favoriten är City Gross
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar gärna bilden!
Äger du några popband t-shirts? Kanske har nån Spice Girl t-shirt kvar!
När flög du senast? Hem från Turkiet, 2005.
Pratar du några andra språk? Engelska och lite tyska
Har du gråtit offentligt? Ja!!


Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, en tatuering tack!
Vad har du med dig in på bion? Trevligt sällskap!
Vad har du för väder? Mulet
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Biologi
När sov du senast på golvet? Kommer inte ihåg:/
Vilken är din favorit drink? Nykterist?
Gillar du din boendesituation? Villa och lägenhet
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? ca 7 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte just nu, njuter av sommarlovet!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, jag är väluppfostrad
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19 år
Tror du på liv på andra planeter? Nej, att tro är överskattat!


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det finns något positivt i allt!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej, höjdskräcken säger stopp för det!
Tycker du om att krama folk? Ja, nästan det bästa som finns!
Äger du en digitalkamera? Nästan, när jag fått min lön!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, man ska hålla vad man lovar!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nä, kött är gott!
Är du mörkrädd? Ja, tyvärr!
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nycklar och busskort

Skadeglädje är den enda sanna glädjen!

Sitter och kollar på AFV, går på kanal 5 just nu. Tyvärr är det relklam just nu, jag längtar tills det är över och man få se lite folk göra sej illa igen. Det var nyss massa gamlingar som ramlade, på ett sätt är det synd om dem. De kan ju faktist bryta lårbenshalsen på en halvmiss. Äh, ingen skulle skicka in en sån video om nån typ dog. Nej det är riktigt kul! Jag är är elak och har svårt att komma på något att skriva om!

För det  är ändå det roligaste de visar, ja när äldre människor ramlar. De är så stela så de faller som ett träd ungefär! Ja, som småbarn, fast det är liksom menigen att de ska ramla! De vet ju inte bättre, äldre människor har jag levt jag minst 100 år sisådär, det borde ju ha lärt sej vad man inte bör göra. Äh, jag lä hitta något bättre att skriva om!



Ja, förresten mitt tangentbord håller på att lägga av, det är inte så bra att göra mellanslag. Fast nu har jag lyckats att få den att fungera fast ja, det är ju inte rätt! Äh, bara det fungera! Jag får tigga till mej en ny dator av pappa, det är det enda rätta!


Nej, nu vad AFV slut, nu ska jag hitta på någon roligare sysslesättning!

Grått och tråkigt!

Vädret är grått och tråkigt, och hela Svergie lä väl ligga I landssorg efter det grymt dåliga matchen de spelade igår! Usch, jag har inte sett mycket sämre fotbollsmatcher! Nej, nu måste vi lämna det här bakom oss och håller på Portugal!

Nej, usch jag har ingen aning om vad jag ska skriva!


vi hörs!

Sverige är sämst!

Äh, kommentarer är överflödiga! Ibland skämms man verkligen för att vara svensk! Nu får jag väl hålla på Ronaldo istället då!

Uppladding inför kvällensmatch!

Snart börjar Sverige-Ryssland! Vinnst eller oavgjort behövs för kvartsfinal. Det ska förhoppnings vägen, med den härliga publiken i ryggen så har det alla möjligheter. Fast jag vill Fortfarande se Sebastian Larsson från start istället för Elmander, men man kan inte få allt man vill ha tyvärr!

Åter till uppladdningen, det blev perfekt. Två kräftsmörgåsar och en öl. Inte vilken öl som helst utom Carlsberg (Offficial beer of UEFA EURO 2008)! Snart match start! WOOOHOOO

Husskiss

Roar mej med att kolla på hus, kök, badrum och annan inredning och drömmer mej bort till en rikare tidpunkt i mitt liv. Hmm, jag undrar jag när den ska komma! Eller om den ens kommer, till dess ska jag drömma mej bort! Jag har i alla fall hittat ett hus som verkar helt okej! Det finns säkert finare, och det bästa är ju att rita sitt eget! Tills dess skulle jag vilja bo så här ett lagomt stor hus på 294 kvm:



















Sorgligt slut!

Slutet blev ju inte lyckligt, jag blev nästan lite ledsen! Lillkillen får i alla fall pussa henne en gång. Han råkar han säga att han hatar henne i telefon dagen efter, han är nog mest kär och vågar inte säga det!

Efter att hon lagt på så gråter han floder, och sen ångrar han sej! Söker upp henne och säger att han älskar henne, hon säger att hon inte är redo att älska någon hon är ju trots allt bara 11 år.

Stackars lillkillen blir ledsen och försöker övertala henne, men hon ger sej inte. Sen dansar de en sista dans ihop!


Ååååh jag bara svamlar! Som sagt läs inte detta, se filmen "Min första kärlek"


Film, på Canal +


Sitter och glor på film, började kolla mitt i den! Så vet inte riktigt vad som hänt, men det är värsta söta paret i 10års åldern. Som är ute och åker sparkcykel tillsammans, jätteromantiskt. Det har varit ute och letat lägenhet åt killens pappa, eftersom hans mamma och pappa har skilt sej!

Efter dejten och han lämnade han av henne, men vågade inte pussa henne! Han får ångest och eftersom hon ska åka på länge om en vecka. Han bestämer sej för att pussa henne innan han åker, såååå gulligt!

Haha, jag svamlar jag en massa! Se filmen istället vet jag, "Min första kärlek"

Jag hoppas den slutat lyckigt!!

Dagens nyheter!

Har varit in på Aftonblad hemsida för att läsa lite nyheter, här kommer en kort sammanfattning och en lång av dagens/gårdagesn viktigta händelser!


Det har varit "Massprotest vid Riksdagen"  Idag så demonstrerar allmänheten och polikiterna mot den nya FRA-lagen.


Sen är det en kvinna i 50-års åldern i England som fått en elräkning på 1 miljard!


Värsta idag är att Ingela Agardh har förlorat mot cancern, hon somnade in i sin villa. Hon blev bara 59 år!


En 46-årig trebarnspappa i Göteborg misstänkts, för ett tiotal våldtäkte som ägt rum i Göteborgstrakten.


De har också hängt Darcula, Tsutomu Miyazaki, 46  som kidnappade fyra småflickor och mördade dem för tio år sedan i Japan!


Inter uppmuntrar Zlatan att spela ikväll, de skulle aldrig lägga sej i Sveriges arbete.


Sen har migrationsverket utvisat någon som tros ha trorterats till dötts,
Mohamed Abu, 25, utvisades från Sverige till Libyen för sex veckor sedan. Han har torterats och mördats av regimen, hävdar trovärdiga arabiska tidningar.

           Mohamed Adel Abu Ali flydde från Libyen 2003 och kom till Sverige samma år.

Han var aktiv i den oppositionella rörelsen fronten för Libyens räddning, vars medlemmar enligt Amnesty international förföljts och fängslats av diktatorn Muammar Khaddafis säkerhetstjänst.

           Den då 20-årige mannen bosatte sig i Skellefteå, började jobba på McDonalds och sökte asyl.

Efter fem års utredning beslöt Migrationsverket att mannen skulle omhändertas av polis och utvisas ur Sverige.

Mohamed Adel Abu Ali blev så förtvivlad att han försökte ta sitt liv och placerades på en rättspsykiatrisk avdelning.

           Mannen utvisades den 5 maj i år. Några veckor senare började det gå rykten bland libyer i Sverige att han fängslades så fort han landade i huvudstaden Tripoli och senare mördades.

- Jag har pratat med släktingar till Mohamed. De har berättat att de den 22 maj kontaktades av myndigheter i Libyen och uppmanades att komma och hämta hans döda kropp, säger vännen Shaban Elgale i Umeå.


En god morgon!


God morgon! Skulle vakna tidigt och städa, vad gör jag? Sover till 11, är för trött för att städa! Hahah, jag är bäst på dåliga ursäkter. Nej, städning ska bli klar idag! Det är inte ens mycket kvar, men en sak har jag att säga och det är blir många tomma kassar!

Nej, att flytta hem igen efter att ha bor borta i ca 10 månader är inte lätt och sedan flytta hem med alla grejor igen. Jag som tyckte jag hade mycket grejor överallt förut, nu måste jag trycka in grejor jag hade på tre ställen till två. Sånt funkar inte, man samlar på sej så jävla skit eller ja mest kläder.

Äh, nu ska jag kolla på lite film! Utnyttja de fina Canal + kanalerna min Papi ansträngt sej för att skaffa, nu när Premier League säsongen är över. Nu dröjer det inte länge tills den börjar igen, fast nu gällr fokuseringen på EM. Idag måste Sverige spela oavgjort eller vinna mot Ryssland för att komma till kvartfinal, det kan bli en tuff match. Fast Henke måste ju börja göra mål snart också!

'


Vi hörs snart igen, Puss


Sängen nästa?


Börjar bli trött, och jag som trodde att jag skulle hinna klart med städningen idag. Så blev de tyvärr inte, så blir att gå och lägga sej i kaos igen. Imorgon måste det ske en allvarlig städning, och jag bestämde med pappa att vi ska gå till Jysk och inhandla rullgardiner. Så kommer mitt rum bli fulländat, kommer vara så underbart att gå och lägga sej då!

Eller ja, jag kommer nog inte få de rullgardiner jag skulle vilja ha. Vita med rosa blommor, men allt kan man inte få här i världen. Inhandlade ju den perfekta lampan igår, kanske kommer bild snart när jag väl installerat den i mitt rum!

Nej, nu ska jag leka klart på msn och  sova! Imorgon ska jag gå upp tidigt och städa klart!!

Hemma efter fotbollen, något chockad!


Fotbollen var ganska underhållande, de vann med 1-0! Det borde ha vunnit med mer, men en vinst är ändå en vinst. Brorsan missade ett friläge, det borde han gjort mål på. Och sen missade Jonas en straff, och lite små grejer. Äh, som sagt en vinst...


Det var fotbollen, men det västa hände bredvid planen. William var med och sprang bredvid, han träffade några flickor som kanske var i fem-sex åldern. De lekte väl, sprang runt lite. De retade honom en massa, men han höll go min. Han var bara glad att ha någon att leka med istället för att dras med oss vuxna. Haha jag kallade mej själv vuxen, otroligt!

Men dessa ungar, sååå ouppfostrade. Som sagt de retade William, först med att springa ifrån honom. Det trappades upp och de började kalla honom "bajsunge" "fet och liten" och även det fina ordet "knullunge". Hur fan lär sej ungarna att säga dessa ord. Jag tror inte jag lärde mej ordet knulla förens jag började gymnasiet? Eller något liknande! Nej, jag är chockad och upprörd. Nej, mina ungar ska bo hemma tills de lär sej att det inte är okej att säga fula ord. Genom att hålla ungjävlarna hemma ska de fan lära sej några fula ord.

Eller när jag väl får ungar kanske jag har kommit på att bättre sätt och lösa det här stora problemet!

Korpfotboll, meningen i livet!


Är på väg att gå till Scaniavallen, där blir det fotboll på lägsta nivå. Brorsans lag Män i Rosa spelar idag sin sista match. Undrar om det blir förlust som vanligt? Eller nej just det, de vann ju förra gången!

Men det ska blir kul, men nu börjar matchen om 10 min måste kila!


Som sagt beroende!


Jag klarade inte av att inte skriva, usch det känns hemskt. Fast jag harju lite grejor att berätta så får man väl passa på nu medans jag kommer ihåg!


Mamma ringde nyss, och fixat jobb till mej från och med nästa vecka! Skulle egentligen börja jobba vecka 28, men nu blir det två veckor tidigare. Det betyder typ 7 000 extra i plånboken till helgen. Det är inte helt fel, och jag har ändå tröttnat på att bara sitta och typ städa. Bättre att jobba och tjäna pengar och sen leva livet på helgerna som vanligt! Perfekt för min del, dessa extra pengar betyder också att man kan leva livet ännu mera! Fast jag vet ännu inte hur mycket jag får i timme, eller om det blir månadslön. Det blir i alla fall bättre en 74 kr/h som förra året, då tjänade jag 30 000 på ungefär lika lång tid. Så lä väl ligga runt där i år också!

'



Jag har förresnten kommit igång med städningen, börjar se ganska bra ut faktist! Åååh kommer bli så underbart att lägga sej i kväll och det är fint och städat. Det är skönt att slippa paniken när man ska lägga sej och ser hur det ser ut! Nej, nu måste det bli bättring!!

Vi hörs väl antagligen snart igen!!

Städa?


Jag är klar med disken, och skulle städa! Vad gör jag istället, sätter mej och försöker designa min blogg. Åååh jag håller på att få damp på mej själv! Fast nu ska jag gå och städa lite, och då menar jag lite. Det är dumt att ha förstora förhoppningar här i livet, främst på andra men även sej själv!




Emma <3 Städa

Beroende eller vad?

Jag har egentligen massor att göra, men jag kan inte hålla mej ifrån att uppdatera min blogg! Beroende som brukar vara så svåra att bli av med, vart ska det här sluta egentligen?



Det finns i alla fall en positiv sak, disken är klar och jag har börja plocka lite saker på mitt rum. Det börjar ljusna, men pappa är hemma om ca 1,5 timme skulle jag tro. Det hade varit kul att vara klar då, han skulle nog bli ritkigt glad när det ser ut normalt ut igen! Jag fick ju trots allt lite grejor till mitt rum igår, inge kul att ställa in dem om det inte är städat innan! Och jag måste väl förtjäna dem på något sätt!!

Woooohoo!!


Lite synsk kanske!

Jag skämtade nyss om att gå ut i trapphuset oanständig och sedan vidare för att slänga soporna. Jag skämtade om att få ragg i trappen, vad möter jag i trapphuset? Två fina killar i 20 års åldern, typ elektrier. Mmm, klädda för att arbeta. Jag skulle ha gått oanständig;) Haha, jag gillar det! Nej, nu skämtar jag! Fast det var ganska kul, egentligen!

Nu ska jag skapa en karriär inom det övernaturliga och tjäna stora pengar!!

Disken är halvklar!

Nu är disken i alla fall halv klar, det blir brist på plats i diskstället! Nu ska jag gå ut med soporna, men bör nog klä mej lite mer anständigt! Eller kanske inte? Jag kan ju få nåt ragg i trappen, det vore ju något!  Nej, usch kanske om jag vore något berusad! Att vara anständig är mitt andra namn, eller kanske inte jämt.


Jag kom på att jag och pappa måste fixa rullgardiner till mitt rum. Jag har något av ett ljus probelm, och det där med att sova i ett ljust rum är inte min favorit! Nu har jag haft dessa problem i ett och ett halvt år, så idag tycker jag det är dax att gå till Jysk och införskaffa ett par rullande gardiner som stänger ljuset ute! Då kanske man kunde sova ordentligt!!!



Nej, soporna står och väntar.

Belöningsystem!

Yes, jag har kommit på det! När jag diskat allt får jag ta en glass, det borde hjälpa mej till att börja;)


Diskberget blir bara större!

Som jag sa för ca 3,5 timmar sedan, jag skulle städa och diska! Har jag ens börjat eller? Nej, istället blir det där diskberget bara större och större. Hmm, jag måste verkligen ta tag i det, och gå ner till Konsum för att sopsortera lite. Pappa kommer hem om ca 3 timmar och jag måste hinna med allt.

Vad har jag istället gjort hela tiden då? Jo, jag kollade på lite Family Guy, jag kände att klockan var så lite så det kunde jag unna mej. Men vad gör jag? Jo, jag sommnar och när vaknar jag? Halv 13? Ja, tack! Då kom jag på att jag skulle duscha, och gjorde det. Nu är klockan kvar över 13, vad ska man ta sej till? Lathet? Troligtvis, men jag har ju trots allt sommarlov;)

Nej, nu ska jag gå och ta tag i en tallrik och skrubba den skinade ren. Det kan bli svårt då tallrikarna är matta till färgen!

Blev lite tidigare än jag tänkt..

Vaknar klockan åtta, ingen som borrar och inte heller något annat störade ljud. Jag bara vaknar, och kan inte somna om ingen trots att jag känner mej jättetrött. Lite konstigt tänker jag, men passar på att läsa måndagens Falu Kurir vilket gör mej klar vaken. Det var ju trevligt eftersom jag hade planerat att sova länge, men sån skit ska man väl inte planera gissar jag. Men vem gillar inte att läsa om att det ska kolla 100-tals tyska turister för att fiska gädda i Runn?

Idag är det i alla fall fint väder, hur varmt det är vet jag tyvärr inte fast solen skiner ju från blå himmel i alla fall. Fundera på vad som ska göras idag, det blir nog bara en massa städning. Jag har byggt upp ett stort diskberg, och tallrikar och sånt börjar ta slut. Känns lite jobbigt, en diskmaskin hade ju inte varit fel. Dessutom ser mitt rum hemskt ut, måste plocka lite grejor och dammsuga. Jag tror pappa skulle bli väldigt nöjd då, eller ja han skulle inte säga något.

Ett annat problem som hänger kvar är att tvn inte fungerar, och jag fattar inte varför. Det står bara "Ingen signal", jaha vad ska man göra åt saken? Ska man göra en signal? Ehh? Nej, men det finns ju i alla fall en dator att underhålla sej mej. Eller nej jag skulle ju städa så var det!

Mohahah

Hemma igen

Nu har jag och pappa precis kommit hem från Örebro. Det resulterade i regn hela vägen dit, några fynd på ikea och sedan trav. Det var en helt okej resa, lite jobbigt att åka så pass många mil bara!

Gjorde några fynd på Ikea, men maten var lätt godast!! Kotlettrad, det är riktigt fint det! Travet, var kallt men det var ialla fall uppehåll. Jag satt och bedömde hästar, jag gissade på att en av de sämtsta hästarn skulle vinna. Jag tänke spela, men trodde inte att jag hade någon chans. Vem vinner? Jo, just den hästen. Om jag hade spelat en tia hade jag fått 366 kronor tillbaka. Jag ångar mej inte alls:/


Nu är det sängen som gäller!

Örebro nästa anstalt, eller nej anhalt

Nu blir det Örebro, med Pappa! Det ska bli kul, förhoppningsvis, min dag har ju inte varit speciellt lyckad hittills. Så förhoppningsvis kan den bara bli bättre.

Det blir i alla fall att besöka Ikea, få se om man hittar några fynd. Om inte är det kul att gå runt och kolla bara! Sen blir det trav, med några hästar från Travkompaniet. Hoppas vädret är bättre i Örebro, här regnar det och det åskar säkert också. Men det håller på att borrar och skit så jag hör knappt vad jag tänker!

hej hej!

För det första!

Hej hej!

Det här kommer ungefär bli mitt liv i en hink, eller något liknade föremål.

Förresten  finns det någon som vet det bästa sättet att vakna på? Jag tycker i alla fall att det när man halv 8 vaknar av att någon borrar i det femvåningshus jag bor i. Då är det inget behagligt ljud som en borrmaskin ibland kan skapa när man borrar i en planka, utan de har någon monsterborr som de borrar med i betongen. Aaa, tack tack är det enda jag har att säga.

Vad som sedan förbättrar hela situationen är att när jag precis gått i badrummet för att kissa ut nattens förråd, så stänger de av strömmen. Självklart har jag läst lappen att de skulle göra det, men man fick inte veta någon exakt tid. Men i alla fall så finns det inget fönster att tillgå i badrummet, det vill säga det blir helt mörkt! Det var ganska kul, hur känns det egentligen att vara blind? Vad som göra saken bättre är när jag väl letat mej ur badrummet, så har ju även min dator dött. Kul, när man håller på med viktiga saker så ska det alltid krångla. Även tv la ju av, men när strömmen kom tillbaka fungerade den ändå inte! Kul kul, aaa tack tack!

Snart blir det Örebro!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0