Livet är en fest...

Ikväll blir det Rättvik, träffa massa Rättviksfolk igen känns bra! Fina bilar och några öl, det är bra skit! Det har hänt grymt mycket sen sist, det har varit roliga dagar och sämre dagar! Men sammanfattat så är allt hyfsat igen, och det känns skönt! Nu ska jag bara lapa i mej lite bilar och Rättvik ikväll så ska nog allt bli bra;)


I lördags festades det med brorsorna, och några kompisar till den ena av dem! Det var trevligt, spelade spel och snackade en massa! Inte helt fel, sen bar det av till staden. Vi tänkte gå in på Etage, dansa lite! Ja, äga dansgolvet helt enkelt! Men brorsorna Mattsson kom inte in, pga okänd orsak! Vakten påstod att de inte var välkommna för att det hade varit där för några veckor sedan och varit jättefull och så vidare. Fast det var tydligen inte hans som varit vakt då och han hade ingen aning om va de hette! Känndes lite tråkigt, men det bar av till Rådhusgården med alla istället!

Där drack vi öl och myste lite i den svala natten! Träffade Jocka, sångaren i Sabaton också han är lite små het tycker jag. Mysmys, det blev en kram och en kort av honom, kanske blir uppvisning av kortet senare! Träffade även Oscar en gammal jobbarkompis, det var trevligt! Han skulle flytta till Södertälje för att börja jobba på Scania där, när det stängde!

Helt okej kväll alltså! Fick träffa Carro i lördags också, vi tog en vända på stan och shoppade! Massa reagrejer, det var riktigt trevligt! Jag har ju inte träffat henne på nästan ett år eftersom hon varit borta i USA, hoppas det blir flera sånna dagar! Vi skulle egentligen gå på krogen tillsammans också, men blev tyvärr inte så! Fast det blir ju flera gånger!

Det finns säkert massa annat kul att berätta också, inget jag kommer på nu då tyvärr! Jo, fick lön i fredags för en vecka blev det 4,500 kronor. Det känndes bra, nu ska jag bara betala tillbaka min skuld till min far sen är det fritt fram att göra vad som helst med pengarn!  WOOOHOO!! Shoppade ju bort en heldel i lördags! Blir väl lite till i kväll i Rättvik också!


Nä, vi hörs väl imorgon skulle jag tro har tagit ledigt från jobbet då! Sen blir det Winnerbäck på kvällen, kan det bli bättre?



PUSSELIPUSS

PROBLEM!

Massa skit händer, orkar inte skriva! När jag är på bättre humör, så hörs vi du och jag!


Hej då!

Vilket drag..

Imorse, då gick det skit bra att cykla! Jag är glad att jag inte kvar upp, jag cyklade tidigare! Och tog det lite lugnare, allt jag gick bra! Jag hann byta och och allt då var klockan bara 06:57, det var perfekt! Så blir att cykla imorgon också, sen blir det nog att cykla i alla fall två ggr i veckan tror jag! Sen åka med Tomas de andra dagarna, det blir nog skit bra det där!


En sak, jag behöver psykisk hjälp, kan någon hjälpa mej????? Fysisk också för den delen?? Någon som ställer upp?

Tänkte åka buss!

Tänkte åka buss, men tror jag har ändrat mej igen! Får helt enkelt börja cykla lite tidigare! Det blir bäst så, så slipper jag bli 25 kronor fattigare! Och tvinga pappa åka hem från Småland tidigare för att hinna med och hämta mej, nej nu är det nästan bestämt! Blir att åka ca 06:10 imorgon, det blir nog bra kom 01,30 sekunder försent idag då borde det räcka med 15 minuter extra! Och hem, ja dit är det ju inge bråttom!

Nej, jag ska inte ge upp! Det är ju dumt, inte visa sej svag! Då kommer det väl en känga i huvudet!


Boccia tundering som vanligt på kvällarna, jag var 2 av 3 matcher! Det känns riktigt bra det, höjt min statistik lite nu! Yeeah, före det var det jordgubbspaj! Mycket gott och mycket sött, det var ju till och mer choklad i! Mums!!! FEEETT OCH SOOOOOCKER!

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv! Det vill säga borsta håret och gå och lägga mej! Haha nu ska jag sova mycket!!! Det är bäst att sova! Snart är det helg för min del, och jag är en svamelkärring!

Kom knappt till jobbet i morse!

Att skryta om att det började gå lättare att cykla igår var ju jävligt dumt! Idag gick allt på skit! Orkade inget alls, kom försent! Och nu mår mina ben inte så bra, jobbigt när man ska gå runt, runt hela dagarna! Imorgon blir det nog buss, sen försöka få skjuts hem på eftermiddagen! Hoppas pappa kommer hem till kvällen så han kan göra det!


Puss


Vänta lite nu!

Jag har en konstig känsla i kroppen! Vad kan det vara? Jag vet faktist inte! Känsla att inte veta vad jag känner kanske! Hmm, det lät konstigt! Nej, men va fan håller på att hända? Det här är sjukt!! Måste göra det jag har velat ett tag nu, fast det känns inte riktigt rätt,! Nej, verkligen inte! FAAAAN!

Vilket värdsligt problem, haha! Om ni bara visste! Nej, sova var det! Cykla imorgon! Fan borde ha pumpat däcken, men orka gå ut i myggtäta kvällen!


NU BLIR DET SÄNGEN, om jag får borsta tänderna nån gång! Jag tror brorsan har fastnat där inne, jobbigt jobbigt! Tänk om han aldrig kommer ut!!! Sorgligt!

Sova gott!

Måste sova nu, så jag orkar upp och cykla till jobbet imorgon! Jävla slita göra, men det går bättre och bättre! Peppar, peppar....! Håller på att ladda ipoden med lite mer musik! Skulle ha gjort en spellista med cykelåkar låtar, men orkar inte! Det är höjden av lathet, eller kanske inte!

Svamel, natti natti!

GENERAD!!!

Orkar inte skriva längre, kollade över statistiken! Det visar på ett drastiskt fall från 10 läsare till 4 stycken! Hur hemskt känns inte det då? Haha, jag hade det going strong ett tag, men det sket sej! Allra helst nu när jag cyklar till jobbet finns det inga krafter kvar!

Håller dock på att planera en resa när jag väl är ledig från jobbet, till Stockholm! Jag hoppas verkligen det blir av, det är ju en massa snacka om att göra en massa saker som aldrig blir av! Det känns inte något vidare! Fast jag ska driva förslaget framåt! Det måste bara bli av, jag tycker att jag förtjänar att får resa lite! Fast jag måste ju spara tills höstresan med Linda också, om nu den blir av! Det lä ju också visa sej! Hur mycket pengar kan man behöva till det då? Äh, det löser nog sej! En ny kamera skulle det bli också! Billig i så fall, finns ju så mycket annat kul!



Annars fick jag brev från banken idag, de har börjat dragit pengar! 12 kronor månaden, rena rama rånet! Måste stänga igen kontot och lämna banken! Ja, tack! Pengar i madrasser blir det numera! Det är tyvärr den enda lösningen! Jävla skit, banken borde få betala mej istället!

Fortfarande levande!

Jag hinner numera inte skriva någon blogg, har så mycket annat för mej! Det känns lite hemskt, men ändå skönt! Om jag hade 10 läsare om dagen förut så lä väl det ha sjunkit till 0 nu! Det är lite synd. jag som kännde att det var på väg upp! Äh, skit samma nu ska jag sysselsätta mej med annat! Och snart är ju rasten slut, ut på exporten blir det nog en stund!


Pusselipuss

Kanske död?

Har inte skrivit något på hela helgen, kanske någon trott att jag har dött eller liknande! Men ikke, utan jag har haft en underbar helg, med underbart sällskap. Ätit massa skräp mat och gått på bio! Ja, en helt okej helg! Jag har alltså haft så fullt upp att jag inte hunnit skriva, eller ja velat skriva! Nej, jag bara njöt utav helgen och alla dens aktiviteter! Det måste göras om snart igen tycker jag!


Annars är man på jobbet ingen, det är ju inge vidare måste jag säga! Fast tiden går fort, fast det vill jag inte att det ska göra idag! Cyklar till jobbet nu när mamma har semester, jag och brorsan! Vilken kondition jag har då, helt underbart! Haha, 7 km känns som 100000 mil! Nej, men det känndes i benen! Och även om sadeln på cykeln är av bästa kvalite så gör det jävligt ont att sitta på den! Fattar inte varför, det är ju en riktig kärringcykel! Det är ett mysterium!

Fast att cykla är bra motion, och jag tror jag ska fortsätta med det resten av sommaren! Om det inte regnar, då kanske man borde tigga skjuts! Det är nog lite tråkigt att komma genom blöt till jobbet! Nej, efter en slapp helg med massa skit mat! Känns det skönt att cykla en massa, och trevlig sällskap i form av en bror! Det är inte helt fel måste jag säga, kul att snacka lite med honom! Det händer inte så ofta, och snart bär det av hemåt igen! Sen blir det hem och laga mat, det är mindre kul! Jag kommer vara helt slut ikväll! Allra helst när underlaget är grus, som däcker mer än gärna vill slira i! TRÄNA MERA, det vore nog bra!



Nej, ska gå ut sista 10 minuterna av rasten! Leta lite energi i den friska luften, eller ja luften! Vi hörs nog ikväll om jag inte är död!

Trött, men ej sugen på att sova!

Jag vill sitta uppe hela natten, den känsla har jag! Fast jag borde gå och lägga mej, sista dagen imorgon innan helgen! Och innan allt ordinarie folk gå på semester, sista dagen att lära sej lite grejor! Nu gäller det att vara skärpt, för nästa vecka är det skarpt läge! Helt sjuk, jag kommer blanda ihop grejor och ja! Det kommer gå bra, det kommer gå bra EMMA! Äsch blir att intala sej själv det i hela 4 veckor! Jag är bäst, haha jag borde få löneökning!

Nej, sova var det! Jag har haft 10 läsare två dagar i rad nu... va fan händer? Kanske är ett misstag! För det här är felstavat, eller ja särskrivning är min favorit!



GOD NATT!

Rensa musik!

Har inte så mycket musik, men nu är sitter jag och håller på att rensa bort massa skit! Det blir mycket skit kvar också, eftersom jag har beslutsångets! Jag kanske får nytta av låten en dag, eller inte? Att jag ens orkar, nej nu måste jag seriöst fortsätt! Det är för mycket skit!

Visst du att...


Uttråkad!

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[  ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[  ] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[  ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 5

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[  ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[  ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[  ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[x] Skolan
[x] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 11

Du shoppar / shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 3

DU SÄGER OFTA:
[  ] Whatever
[  ] Oh my god!
[x] Vet inte
[  ] Cutie
[  ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[  ] Fabulous
totalt: 4

DU LÄSER:
[  ] Frida
[x] Cosmopolitan
[  ] Glamour
[  ] Elle
[  ] Teen Vouge
[  ] Bravo
[  ] Solo
[  ] Wendy
[  ] Bravo girl
[  ] Star Flash
totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[  ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home alabama
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 7

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[x] Heroes
totalt: 8

DU TYCKER OM:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 1

TOTALT: 45 

får du 0-20: mer pojke än tjej.
får du 20-30: pojkaktig tjej
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du 40-50: du är en tjej.
får du 50-60: du är en riktig flicka

Bilddagboken!

Bilddagboken var något jag skaffade och har använt flitigt en längre tid! Jag har gillat det, och tyckt det varit kul att kolla på andras bilder. Nu kollar jag igenom dem motvilligt och vet att nästa gång jag loggar in kommer det ligga lika många bilder utlagda igen! Helt värdelöst, kommer ju ta flera timmar! Kanske man skulle ta bort användare, men har ju grymt mycket bilder på den! Det vore ju tråkigt om de försvann bara så där! Det är ju som att slänga en dagbok från när man var liten.

Fast förhoppningsvis lite bättre stavning!

Flygande Jakob

Sitter i mitt rum, väntar på maten! Blir flygande Jakob, luktar nå sjukt gott! Åååh jag vill ha mat nu, bara för det står på kvällens matsedel så följer ett recept på en flygande Jakob! Det är inte samma recept som lagas här hemma, det är ju trots allt famijens egna och det är ju hemlighetstämplat!


Foto: Fredrik Sandin Carlsson


Antal portioner:
4

Förberedelsetid: 10 min


Tillagningstid:
20 min

Färdigt på: 30 min


Ingredienser

3 dl Kelda mellangrädde
1 dl chilisås
1 dl jordnötter
1 st grillad kyckling
1 paket bacon
2 st banan

Tips

Servera gärna med kokt ris och sallad.


Namnet Flygande Jakob kommer från rättens upphovsman, Ove Jacobsson, som var verksam inom flygfrakten.


Gör så här

1. Sätt ugnen på 225°.

2. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär kycklingköttet i mindre bitar.

3. Skala och dela bananerna på längden.

4. Lägg kycklingköttet i en ugnssäker form. Lägg bananerna ovanpå.

5. Vispa grädden. Rör ihop grädde och chilisås och bred det över.

6. Grädda i nedre delen av ugnen i 20 minuter. Strimla undertiden baconet och stek det knaprigt i en stekpanna. Lägg upp på hushållspapper för att rinna av.

7. Tag ut kycklingen och strö över bacon och jordnötter.


Åter igen HEMMA!

Så skönt att komma hem efter en hård dags arbete, helt underbart! I skrivandets stund sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är riktigt hungrig! Glädjande besked för alla som inte visste det så är det fredag imorgon, det vill säga stora slappar dagen;) Nej, men det betyder att man äntligen är fri i två dagar! Helt underbart, och i helgen händer det grejor! Det ska bli kul, det är sånt som hör sommaren till!

Det blir kul! Riktigt jävla kul, längtar mej sjuk!!!

Sov sött!

NATTI NATTI!

Fotboll, är bra skit!



Fotboll när den är som bäst!

Avundsjuk!

Jag är nog egentligen ganska avundsjuk av mej, för ibland känner jag ett hat mot människor som föds med alla förutsättningar! Som inte behöver kämpa lika mycket som vanligt lantligt folk, som typ måste stanna hemma och vakta elden för att inte riskera att frysa ihjäl under vinterhalvåret! Som inte har något fritid, eller möjlighet! Visst alla får sina chans det gäller bara att ta dem, men över vissa haglar det ju jämt chanser!  Hahah, jag är så jävla bitter! Stod och tänkte på det när jag duschade, det störde min rengörningstund! Samtidigt som jag är sjukt bitter på dem, så blir jag bitter på mej själv att jag ens kan tänka så!

För världen är ju inte RÄTTVIS, det vet alla sedan länge! Och det finns människor som har det värre en genomsnittlig och "fattig" svensk familj! Äh "tänk på barnen i Afrika" är svårt att missa, något jag använt några gånger då andra har varit bittra! Haha, det sjuka är att det får mej att tänka efter, men börjar bli utslitet. kanske man måste börja med något nytt! Tänka på barnen i USA kanske? Hur har dem det egentligen?

Haha, jag är i alla fall en svamelkärring, en bitter svamelkärring! Nej, jag har det fan bra!

Underbar eftermiddag/kväll!

Blev mat, fin onsdagsmat! Ungstekt falukorv, spenat och potatis, det gillar jag! Mycket gott, sen blev det inte lika perfekt då jag försökte uppfostra min brorson! Hmm, det kanske blir bra tillslut! Fast det är aldrig kul när nån kallar en dummast i världen, fast det kanske stämmer! Äh, hans mot argument var det bästa, "Men HALLÅ, jag brukar ju få bestämma!". Mohaha, sa jag inte längre!

Sen blev det mys med blåbärspaj och vanlijsås, gjort av kusin Anette! Underbart gott, igår gjorde hon kladdkaka och bjöd på! Perfekt att ha en sån granne! Sen blev det lite socialaktiviteter, det var trevligt! Nu blir det att vila i en timme, och duscha! Sen blir det förra veckans favorit, "Mördare okänd". Få se om det är lika bra som förra veckan, annars kommer jag bli grymt besviken!







Dagens citat: "De var så fula att det inte ens gick att supa dem snygga!"  Sagt av mammas kompis som var mycket besviken efter att ha varit på någon singel tillställning

Gårdagens citat: "Om jag har tolv stycken och har tagit en, då blir det ju tretton kvar"  Smart uträkning av en på jobbet!

Hemma igen!

Hemma igen, innebär att jag är trött och sliten! Jävla jobb, fick jobba på lagret med Aino idag! Mycket, mycket tråkigare än godsmottagningen! Fast det funkar, nästan vecka ska jag ta över ansvaret för monteringsplocken! Det blir intressant och se hur jag klara av det, men ska bli kul att få lite ansvar! Finns dock mycket kvar att lära, så nästa vecka försvinner de flesta fastanställda och resten får kämpa sej igenom två människor jobb! HÄRLIGT!

Nu ska jag vila ett tag, vi hörs!


Bedtime!

Allt är bra igen, låter inlägget "Tack, men nej tack" vara kvar! Kan nog vara kul att läsa haha! Jag tänker aldrig läsa det tror jag! Jags skämms så in i helvete!

Förresten är färgningen av håret klart! Blev bra, mörkt och fint! Bilder kommer imorgon, förhoppningsvis! Om jag kan få över bilderna från mobilen till datan! Annars får det väl bli till helgen! Det känns dock mycket skönt att ha det gjort, håret mår bra över attf få lite färg i sej igen! Eller så bra kanske det inte mår, men jag tycker är det känns bättre!

Nu måste jag sova, blev att sitta och kolla på "Morden i Midsommer" istället för att fixa med allt annat! Nu det det dock dags att inta sängen, och sova 7 timmar igen! Det är bra det! Jag kommer vara trött imorgon! Mycket trött! Skit samma, jag blir bara tröttare ju längre jag sitter är! Det är i alla fall logik i mina öron!


Sov sött!

Tack, men nej tack!

Jag blir så jävla lesdsen på vissa människor, hur deras sätt av avundsjuka och hög makt begär! Allt startar i ett oskyldigt tjaffs, slutar i katastrof! Jag tycker när två personer diskuterar en sak, kan väl alla andra skit i att lägga sej i. För hur jävla bra känns det? Jag är inte arg på själva tjaffset utan de andras sätt att betee sej!

Jag missuppfattade en grej, försökte skämta till det lite! Sluta med att två andra vänder sej emot mej och sänker mej totalt! Nej, jag saknar min pappa! Han är den enda som är snäll och något förstående, jag längter efte friden! Och jag förtår verkligen varför jag ville flytta hemifrån igen! Nej, jag vill inte vara kvar här nå längre! Inte när man har en mamma som är som hon är! Jag ser mina misstag, men jag tror fan inte att hon gör det!

Ingen som helt empati att jag kanske också mår dåligt, nej det finns bara hon! Bara för att jag inte går runt och snackar om hur dåligt jag kanske mår! Nej, börja inse! Du ser bara dej själv ibland! Jag försöker, jag vet att jag gillar att ha sista ordet! Fast samtidigt vet jag att jag har rätt, jag har svårt att hålla tillbaka då! Jag har svårt att tiga och låta det gå vidare och veta att jag inte sa hur det engentligen låg till!

Det jag tror du har svårt med är att inse att du har fel! Nej, tack! Det räcker med skit för den här stunden! Eller vill du att din 18 åriga dotter ska bryta ihop? Jaaa, verkar verkligen så! DU har fan inte en jävla aning! Nej, faktist inte!


Endas massa svamel, i ett försöka att rensa ur mej själv på elak känslor! Nej, måste lugna ner mej! Meeen jag blir så irriterad och upprörd! Mest för att hon är för det mesta världens underbaraste mamma, men ibland är hon verkligen trångsynt! Varför måste det vara så? Kan hon inte vara sitt normala jag hela tiden? Så slipper vi båda!

Och min bror, nej tack! Aldrig ställa upp, aldrig! Tänker du slänga ur dej sånna saker så orkar jag inte med det. Du har nog svårast av alla, men det är ditt eget fel! Helt och hållet, ingen annnans fel i hela världen! Det orskades inte av någon annan! Nej, jag vill inte ställa upp på någon som inte ens inser vad jag har gjort för honom och vad jag försöker göra! Någon som bara är avundsjuk för att jag är pappasflicka! Seriöst, pappa är exkat lika snäll mot alla! Bara att jag utnyttjar kanske honom mera! Nej, sluta se era jävla trångsynta vägar! Se helheten!

Nu är jag biktad och klar, jag kommer troligvis skämmas ihjäl inom en snar famtid att jag publicerade det och ta bort det! Och förresten ursäkta stavfel och allt sådant, jag vet att det är mer än vanligt! När jag är upprörd, så är jag upprörd och orkar inte!


Krossade!


Tottenham krossar Arsenal! ;)

Jag är seg och datan är seg!

Jag är trött efter dagens arbete, men datan är nog seg efter alla år den levt! Och alla grejor som ligger och belastar hela dens system. Nej, ska be min bror fixa till den lite, eller kanske ännu bättre tigga åt mej en av pappa! Vad är bäst? Utnyttja bror eller pappa?

Förresten blir det nog färgning av hår idag, mörkbrunt ska det bli! Det är tyvärr något jag är grymt dålig på så det får brorsan hjälpa mej med! Han är säkert sämre än mej, men va fan! Det blir nog bra ändå, annars får folket skratta åt mej på jobbet i morgon! Inte värre än det, sen går det ju faktist att färga om! Fast att färga håret brunt är ju inte så värst svårt!! Eller det brukar inte vara det! Så imorgon kommer mitt hår vara underbart, och tacka mej för att slippa se så fult ut! Färgningen borde ha gjorts för länge länge sedan, men det har inte blivit av! Så nu får jag vara lite sötare ett tag till igen!

Tack tack!

Blogga, blogga, blogga!

Sitter på jobbet har lunchrast, det är trevligt! Fruktdag idag, det är bra skit! Ett rött äpple blev det idag, och ett till imorgon! Jag gillar inte röda äpplen så bra, men de gröna var jätteäckliga (halvruttna helt enkelt)! Fast skönt att ha något att tugga på, jätteskönt! haha!

Nej, nu orkar inte jag inte skriva mer! Har ont i fingrarna!


Vi hörs

Det vill sej inte!!

Planera hela tiden att gå och lägga mej tidigt, hur lyckas jag lägga mej tidigt då? Neeeeej!! Fast nu är det relativt tidigt, så blir väl att sussa nu! Min härliga säng, jag gillar dej! Måste bara berätta om dagens misstag, bror fick pannkakor i matlåda! Och tillhörade sylt i en liten burk! Vad lyckas jag med? Hmm, jo välta ur den ur kylskåpet! Hela bruken går sönder och hela golvet fylls av blåbärssylts stänk! Jaa, det var kul! Har man brist på saker att göra får man skaffa sej saker att göra!

Hoppas någon fick skratta lite, för ett skratt förlänger ju livet! Så jag bjuder på den!


Nu ska jag sova, natti natti!

Segare dator får man leta efter!!

Usch, datan är så seg! Jag kan knapp göra något alls, att öppna ett nytt dokumet tar ungefär 5 min känns det som! Så ska det inte var, blir nog ominstallering nästa, eller kanske en ny dator! Ska tigga av pappa, han kan behöva spendera lite pengar på mej tycker jag! Som om han inte gör det annars??? Haha, är man pappas flicka som är man! Sånt måste man ju uttnyttja! Haha, nejdå! Jag är snäll mot min Papi, det är jag! För det mesta i alla fall, men man måste ju leva livet också!

Nu ska jag duscha, sen skriva lite mer sen sova! Göttans!

All about the money!

Vi såg en film på en föreläsning i skolan, kommer inte ihåg vad den heter tyvärr! Handlar om hur chimpanserna behandlas och så vidare nera i Afrika och hur de håller på att bli utrotade av olika anledningar. Filmen har jag för mej var ca 1 minut bara men mycket stark. En riktigt sorglig film, som är omöjlig att inte gråta till! Något som vet vad den heter?

Musiken i filmen är det enda jag kommer ihåg vad den hette, Meja - All about the money! En låt som passar precis till filmen! En film alla borde se, för att inse!



Sometimes I find another world inside my mind
When I realize the crazy things we do
It makes me feel ashamed to be alive
It makes me wanna run away and hide

It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway

We find strange ways
Of showing them how much we really care
When in fact we just don't seem to care at all
This pretty world is getting out of hand
So tell me how we fail to understand

It's all about the money
All about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway...anyway

Cause it's all about the money
Mm mmm Mm mmm

It's all about the money
All about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
All about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway

It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
I don't think it's funny
To see us fade away
It's all about the money
It's all about the dun dun du du du dum
And I think we got it all wrong anyway...anyway


 

Kvällen!

Fick mat hos mormor efter att ha kämpat hela dagen på jobbet. Inte en lugn stund på hela kvällen, det var bara bra det! Det blev i alla fall pannkakor, ingen favorit fast skönt att slippa ställa sej och laga mat när man kommer skönt!

Efter det blev det av att handla, lite mat och sånt till veckan! Jag köpte hårfärg, känns skönt! Det är något jag skulle ha gjort för mycket länge sedan, så beroende på humör imorgon så ska jag nog ha en ny hårfärg då! Det blir självklart före och efter bilder om jag kommer ihåg att ta det!

Sen blev det hem och göra matlåda till imorgon, blev bara en enkel sallad! Men, det ska nog bli gott det visar sej imorgon! Nu blir det att vila hela kvällen skulle jag tro, och skriva lite i bloggen! Det önskas flera läsare, men om jag aldrig uppdatera är nog chanserna inte stora!


vi hörs snart!

Jobbjobbjobbjobbjobb!!!

Härligt, trodde det skulle bli en tråkig dag med lite att göra! Så blev det inte, det kom 6 pall från Polen. Då flera lager, detta resulterade i att när allt var i plockat i pallar så det endast fanns ett lager blev det 12 pallar! Aaaa tack tack! Ge mej, nu är vi snart klara med räkningen, sen blir det att ta emot allt! Efter det blir det att leta på alla igen för att lägga ner en följesedel. Ja, men det här kommer ungefär ta hela dagen! Och sen står det ytterligare 3-4 pall av andra leverantörer + massa paket. Det finns jobb så det räcker hela dagen, och imorgon finns det ju massor att lagerlägga! Underbart!!!

Annars leker livet, inget speciellt har hänt! Lite snack om lördagens fest med alla på jobbet som var där, det är kul! Alla tyckte att festen var jättekul, det var ju lyckat!

Förövrigt är det underbart att ha rast, snart blir det att jobba igen! Lyfta tunga grejor och räkna massa grejor, det är min vardag nu mera! Vissa stunder längtar jag faktist tillbaka till skolan, och den mer slappa vardagen! Fast läxor och prov gör skolan mycket mycket värre än att jobba! Nej, tack jobba är bra skit! Eller gör man något tråkigt är det nog inte så, men jag trivs mycket bra här! Fast jag skulle aldrig kunna tänka mej att arbeta ett längre tag eller hela livet här! Då skulle jag nog heller ta livet av mej, så drastiskt tror jag verkligen att jag skulle vara!


Företaget jag jobbar på tillverkar, tågkoppel!



Nej, nu ska jag vila! Även fíngrarna, hörs väl ikväll! Då är jag utarbetad och glad! Längtar till nästan helg!

Antagligen bakfull!

Trött och seg som fan, har inte känns så här någon gång i hela mitt liv! Helt sjukt, jag har trots allt varit ute och gjort barnförbjudna saker förut! Nej, jag börjar bli gammal och tål inte längre alkohol! Nej, levern har fått nedsatt funktion och arbetar inte som förr! Nej, nu blir det nog lugnt resten av sommare! Bara jobb, och vila så jag orkar jobba! Det blir perfekt, sen njuta så mycket som möjligt av det sista riktigta sommarlovet!

Åh jag får ångest bara jag tänker på det, vad fan kommer hända efter att skolan än slut? Shit, nej det är för jobbigt att tänka på! Nej, jag ska koncenterar mej på annat! Haha, fan allt kommer på dåligt!!! ÅÅÅÅÅÅNGEST!! Nu måste jag sova, ska upp klockan 06:00!

Förresten en till ångest grej, jag hinner knappt med att skriva nåt i bloggen! När jag har tid så orkar jag inte! Vart ska det här sluta??????


Sov sött

75 års fest!

Var riktigt kul igår, lagomt med folk som roade sej ordentligt! De lekte massa olika lekar, eller ja typ tipspromenad och andra frågesporter! Det var nog kul, jag var inte så delaktig! Jag hade min gren, gissa citatet! Kul, jag kunde nog inget för utom "I have a dream". De andra klarade sej ganska bra, det är kul att se alla när de diskuterar svar! Sen blev det mat, potatisgratäng, kassler och massa grönsaker! Folk tröck i sej, det fanns dessutom mycket drickbart då iform av öl,vin och läsk!

Efter att ha ätit en stund, kom underhållningen! Två söta pojkar spelade några låtar, lite Neil Young, Nationalteatern och Johnny Cash! Även lite andra låtar, men kommer inte ihåg vilka! De var hursom helst mycket begåvade, de spelade massa intrument och sånt! Och mycket vackra röster, de tyckte nog det var lite jobbigt att sitta där och spela inför massa fulla 30 + eller de kanske var ännu högre medelålder! Jag njöt ändå för fulla muggar, det var så vackert! Jag ville nästan fälla en tår! Tyvärr har jag ingen aning om va de hette eller så, blir svårt att göra ordentlig reklam då!

Sen blev det en massa kareoke (stava har aldrig varit min bästa sida), och annan musik! Massa dans och massa skratt! Alla var på gott humör unga som äldre än de yngsta! Ja, det var helt enkelt en trevlig kväll! Vissa hade dock fått i sej lite för mycket att dricka, men oftast blir det så på fester!


Det finns massor mer att berätta, men det är nog inte okej att skriva så här offentligt! Nej, de stannar nog mellan dem som var där! Flera sånna kvällar TACK! Blev lite sent bara för stackars lilla mej, som brukar gå och lägga sej klockan 23:00 varje dag (nästan)! Nej, halv 5 var helt okej att somna i natt eller man kanske ska säga i morse! Haha, nu ska jag vila upp mej hela dagen för att orka med jobbet i morgon!






WOOOOOOHOOOO

Seeg!!

Fest igår, var kul! Somnade halv 5, är grymt seg! Har inte hunnit med att göra något allt idag, eller jo ätit lite frukost! Orkade inte sitta upp så gick och la mej med datan i sängen! Det är för kallt för att vara annat än under täcket.  Älskar sånt, snart blir det väl att åka upp till festlokalen och ta reda  på lite skit! Eller ja, ta hem till rester och sådant!

(en sammanfattning av gårdagens och nattens äventyr kommer senare, när jag vaknat till liv!!)



PUSS, vädret är piss

Chokladtårta

Chokladtårta
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Antal portioner: 12


Förberedelsetid:
25 min


Tillagningstid:
25 min


Färdigt på:
12 tim


Ingredienser

200 g smör
4 ägg
5 dl socker
180 g vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

Glasyrtryffel:
100 g smör
300 g mörk choklad av bästa kvalitet
2 dl grädde
1 dl socker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 190 grader.

2. Smält smöret i en kastrull på spisen. Ställ åt sidan och låt det svalna.

3. Knäck äggen i en bunke. Blanda ner det smälta smöret och sikta i de övriga ingredienserna genom en sil. Den här kakan blir bättre ju mindre man rör i den så försök att bara precis blanda om.

4. Smöra en form med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. Häll smeten i en formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 25 minuter. Kakan ska ha en fast kant men vara mjuk i mitten.

5. Glasyrtryffel: Ställ fram smöret så att det blir rumsvarmt.

6. Hacka chokladen och lägg den i en rymlig skål eller bunke.

7. Koka upp grädde och socker och slå blandningen över den hackade chokladen. Rör så chokladen smälter.

8. Tillsätt därefter smöret och blanda till en slät smet. Låt stå i rumstemperatur minst 12 timmar innan du glaserar tårtan.

9. Bred glasyren över den kalla kakan och dekorera, gärna med fina, färska bär.


Underbara morgon!

Sovit helt underbart i natt, lite varmt tyvärr! Fast det är smällar man får ta ibland, tycker jag!  Ikväll blir det 75års kalas, det ska bli kul! Träffa massa folk, dricka lite vin och sånt (om mamma tillåter), Det blir nog en perfekt kväll skulle jag tro, blir klänningen jag köpte här om dan, tillsammans med de nya skorna och det funkar! Vita leggings och guld smycken. Det tror jag är en vinnande kombination, håret lite lockligt om jag kan fixa det! Hår är inte min grej, verkligen inte! Det löser nog sej, får jag hoppas! Annars är det väl bara att sätta upp det på nåt konstigt sätt!

Annars berstår dagen av att fixa all mat och sånt som ska finnas på festen, det blir nog bra! Vi ska väl fixa lite tävlingar och sånt som gästerna ska utsättas för, det kommer nog bli bra kul! Ja, det blir dåligt med skrivnade den här helgen. Ungfär som igår, nej verkligen inte! Jag ska sitta klistrad de tidpunkter jag inte gör något annat! Snart måste jag vara lite social, men hinner nog med att skriva ett inlägg till innan jag leka något annat!

puss


Lunchrast on DC

Härliga lunchrast!


Livet är hårt, det är varmt och kvavt inne på lagret idag! Jag har dock inte fått någon allergisk reaktion som tur är, jag lever fortfarande! Jag har lite feberkänningar fortfarande, men inget som hindrar mej från att jobba stenhårt (som vanligt). För nu har vi fått grejor att göra, lite Polen och lite paket. Polen grejerna är dock klara så blir väl lite paket och sen lagerlägga all skit! Underbart!!!! Jag längtar hem, jättejätte mycket! Jag vill vila och bara vara jag, slippa gå runt i jobbarkläder! I och för sej är de ganska skön, inget om det!

Nej, nu ska jag bevara den lilla tid som finns och göra något vettigare! Som vad kan man då fråga sej? Ja, sitta bara! Det är bra skit när man står nästan hela dagen!

Pusselipuss!

Gårdagens deckare!

Okänd mördare, så hette gårdagens favorit!


http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=70324&lid=20080702&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla

Dagens maträtt ersätts med dagens sexundervisning!

6 myter om sex - endast en är sann! Vem är sann?
 
Det finns många myter om sex. SalongK.se har samlat några av de vanligaste och tagit reda på om de är sanna eller falska. Läs och tyck till!


1. Om din kille är otrogen så älskar han dig inte
2. Lyckliga par har alltid bra sex
3. Mörkhyade män har störst penisar

4. Planerat sex är ett tecken på att något är fel

5. En gång otrogen alltid otrogen
6. Är du grym i sängen ska du kunna tillfredsställa alla




1:
FALSKT

Om du och din partner kommit överens om att leva i ett monogamt förhållande är det klart att det inte är bra att vara otrogen.  I så fall är otroheten ett tecken på att din partner inte respekterar er överenskommelse.

Tänk på: En affär behöver inte automatiskt betyda att killen inte älskar eller är kär i dig. Det finns par som tar sig igenom en otrohetsaffär.
 

2:
FALSKT
För det första finns det inga par som är lyckliga jämt. Alla har sina motgångar.  För det andra är det är sällsynt med par som år efter år har hänsynslöst och ohämmat sex varje kväll. Livet är fullt av "måsten" och "borden", det finns inte tid eller ork till att ha passionerat sex hela tiden.

Tänk på: Definitionen på "bra sex" varierar från person till person. Vissa ser bra sex som att ha samlag en gång i veckan medan andra tycker att en gång varannan månad är ultimat.

3:

SANT
Det är faktiskt sant. En studie har visat att asiatiska killar har de minsta penisarna medan afrikansk-amerikanska killar har större, längre och tjockare lemmar.
Tänk på: Det bekanta ordspråket "storleken har ingen betydelse", eller var det har betydelse.


4: 

FALSKT
De flesta håller nog med om att förhållanden oftast är som mest passionerade i inledningsfasen. Men med tiden dalar lusten och det är inget konstigt med det så länge känslorna finns kvar. Och det betyder inte att tiden för passion är förbi.

Tänk på: Det finns en sexuell laddning i att längta, planera och se fram emot om sex. Det kan leda till ett minst lika bra sex som ett spontant samlag.
 

5:

FALSKT

Alla kan göra misstag, vi är ju ändå bara människor. Men vi har en tendens att döma otrohet mycket hårdare än om vi gör misstag på andra områden i livet. Till exempel innebär det ju inte automatiskt att en 15-åring som snattar en gång blir en tjuv. Detsamma gäller otrohet.
Tänk på: En gångs snedsteg behöver inte betyda att han/hon kommer att göra det igen.


6:
FALSKT

Självklart är en person som haft flera sexuella förbindelser mer erfaren än någon som haft sex en gång eller aldrig. Men en person som legat med många är automatiskt ingen sex-gud/gudinna som kan tillfredsställa alla. Grymt sex för någon kan uppfattas som värdelöst av en annan.
Tänk på: Bra sex bygger på att prata med din partner och ta reda på vad ni båda gillar. Det handlar inte bara om den fysiska närheten, utan även om en fungerande och framförallt öppen kommunikation.



(Kommentar: Jävligt moget och seriöst!)


Allergi är bra skit!

Efter jag hade kämpat mej igenom jobbet så blev det att dra hem och sova en massa! Brukar gå över efter ordetlig vila, om inte medicien hjälper! Jag kan bara meddela att det inte hjälpte jag mår fortfarnde skit, och fattar inte varför! Känns som huvudet håller på att sprängas! Livet är bra värdelöst ibland, får se hur det blir imorgon då! Kommer jag att tåla jobbmiljön? Annars blir det att åka hem, skulle inte orka en dag till! Nej tack! Jag vill inte ha sån här skit! Varför skulle jag utveckla en jävla allergi, jag som alltid har varit så tålig mot allt! Fan, livet är ju inte rättvist!

Nej, nu ska jag inte tycka synd om mej själv då mera! Det finns som sagt de som har det mycket värre! Imorgon blir det bättre, och jag ska slutföra min andra arbetsvecka! Och kvällen kommer förhoppningsvis bjuda på trevlig sällskap och annat skoj! Hihi;) Glader ska man vara för det minsta!

Puss

Kära JOBB!

(skrevs och skulle publiceras idag under arbetstid, blev inte så! Det får publiceras nu istället)



Underbart på jobbet, finns inget att göra! Det älskar jag! Finnes det något bättre? Dessutom har livet blivit ännu sämre då jag tydligen blivit allergisk mot något på jobbet, då i form av okänt ämne! Jag mår inte så bra kan man sammafatta det som! Jag nyser hela tiden, det är härligt! Jag snorar en massa, vilket också är riktigt kul! Ögonen rinner, woho helt rödögd! Det är sexigt! Plus att febern hänger över mej, huvudet värker! Vad fan är det för fel? Usch, kan inte någon komma och rädda mej, det här är inte normalt! Värst av allt är problemen att andas, har ont i bröstkorgen! Vad fan är det för fel? Allt detta hände på en sekund!

Livet är underbart!


Höll på att glömma..

...DAGENS RECEPT!! (lika gott som vanligt, TESTA det vettja!)



Amerikanska pannkakor

Foto: Fredrik Sandin Carlsson


Antal portioner: 4

Förberedelsetid: 25 min


Färdigt på:
25 min


Ingredienser:


4 st äggvitor
4 st äggulor
2.5 dl mjöl
3 msk socker
0.25 tsk kryddmått salt
 2.5 dl mjölk
3 msk gräddfil
50 g smält smör

Fruktsallad:

1 st mango
1 st banan
0.25 st ananas
1 dl hackade cashewnötter
lönnsirap
2 dl grekisk yoghurt eller matlagningsyoghurt

 

Gör så här:


1.
Vispa upp gulorna med en elvisp.

2. Blanda ihop mjöl, socker, salt, gulorna, mjölk och smält smör i en medelstor bunke. Blanda väl.

3. Vispa äggvitorna för sig till mjuk maräng och vänd ner i smeten.

4. Stek pannkakorna i medelvarm panna med smör i ungefär 1-2 minuter på vardera sida.

5. Servera pannkakorna med färsk frukt, hackade cashewnötter, lönnsirap och grekisk yoghurt.



Deckare!

Kollade in den brittiska deckaren som gick på ettan för en stund sedan! Började klockan 21:00, höll på till kvart i 11! Härlig deckare, jag har aldrig vara så speciellt förtjust i brittiska deckare! Den här var helt annorlunda, jag älskade den! Hoppas det blir lika dant om jag ser ett till avsnitt av denna serie som jag inte kommer ihåg namnet på! Jag rekomenderar den i alla fall mycket starkt! Se reprisen, om det går någon!


Nu ska jag sova, vara uppe halva natten och jobba dagen efter är ingen bra kompination! Jag börjar få helg känsla, imorgon är det bara 8 timmars slit kvar av denna vecka! Och lite drygt 4 000 till i plånboken (tyvärr har jag ingen plånbok)


Sov sött!

Kära Morfar!

Det går bara snabbare och snabbare utför! Jag är rädd att du inte finns kvar här med mej och alla andra så länge till! Det skrämmer mej, jag har aldrig varit med om att någon i min närhet har dött!! Vad ska hända sen? Hur kommer det kännas att aldrig få se honom igen? Att aldrig hör hans skämt och hans skratt? Fan jag kommer inte klara det, som det känns nu! Det kommer inte bli lätt, jag vill inte att någon ska dö!

Samtidigt vet jag att morfar inte mår bra och säkert skulle tycka det var skönast att dö! Att lämna alla som håller av honom! Jag skulle vilja dö, inte för att jag inte vill leva! Utan för att jag inte vill mista någon!! Hur ska det här gå???

Jubileum

Det här är det hundrade inlägget, det kan ju vara värt att firas! Hur vet jag inte, men uppmärksammas ska det verkligen göra! Det är ju det största som hänt idag, det går ju inte ens att mäta mot att köra truck 10 meter och spoa sopor ute på gården på jobbet! Nej, kanske att äta kötbullar hos mormor var bättre! Det är svårt val det där!

Åter till soporna, vi hade dåligt med saker att göra så vi städade lite utanför Godsm... flyttade pallar och sopade under! Fy fan va vidrigt det var, att alla dessa grejer kan hamna där! Vi hittade massvis med fimpar, vilket kan vara förstårligt! Även Billys panpizza, lite vitlökssmor och ett trevligt band i regnbågsfärger! Ja, helt enkelt en intressant upptäkts färd bland pallar och lagerbockar!


Jag har läst lite bloggar som hamnat på listorna på startsidan, de finns många som inte är nå vidare! Troligtvis bättre än mej, men ändå!


Jobbig dag!

Jobbiga jobbiga dag! Skriver senare om jag orkar!


Det finnes även en dag imorgon!

Woho, jobba imorgon! Snart halva veckan gjord, tiden går bara snabbar och snabbare! Helt sjukt! Snart är det höst igen om jag gör mitt sista år på gymnasiet, jag har ångest! Det här kommer ju inte sluta nå vidare, jag har ingen aning om vad jag vill göra! Åh, jag orkar inte tänka på det!

Nu blir det att lägga huvudet mot kudden, är redan placerad i sängen! Täcket ligger med det rutiga uppåt, ritkigt bra! Ska ta kort på skiten, då kanske du förstår problematiken bättre!!!

Dagens svalkade "mat"

Smoothie

Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Antal portioner: 1

Förberedelsetid: 5 min

Färdigt på: 5 min


Ingredienser:

3 dl mild naturell yoghurt
1 dl frysta hallon
        Fruktsocker
0.5 st banan, ev


Gör så här

1. Häll alla ingredienser
 i en behållare och mixa
 med stavmixer till en slät massa.

2. Smaka av med fruktsocker.
Om man inte vill ha socker
går det bra med en halv banan istället.





(det här lät ju jävligt gott?!, verkar ju var mycket simpel och ganska äckligt!)


HJÄÄÄLP??

Jag har ett problem, vilket håll ska jag vända täcket åt? Det är rutigt på ena sida och randigt på den andra! Jag tycker att det rutiga hur hemma uppåt, det känns rätt för mej! Jag kan inte vända det randiga uppåt, någon sort psykiskstörning skulle jag tro! Är det nån som tycker att det spelar någon roll? Någon som har samma problem?

Usch, ett sådant kallat jobbigt problem! Det är mitt största problem nu, bestäma vilket sida som ska vara uppåt? Eller vad som egentligen är framsidan? Va fan, jag får psykbryt på ett jävla påslakan! Vad ska jag göra? Byta påslakan kanske? Blää, jag gillar inte att gå och lägga mej! Lägger det randiga uppåt, men kan inte somna förens jag vänt det neråt! Vad ska jag göööööra?

Jag svamlar, något jag gör när jag blir upprörd!!!


Roligheter!

 

"...och måste åka på ett koncentrationsläger, och det var inte för att de hade damp. Nej, nej det var för att de var JUDAR"

Potatisbullar!

Fick potatisbullar hos mormor idag efter jobbet, första gången jag äter det annat än i skolan! I skolan hatar jag det, jag får kväljningar så fort jag känner lukten, sen att äta dem! NEJ TACK!! Så jag var tveksam att äta det hos mormor, inget jag tänkte äta frivilligt! Jag gjorde det, och jävla vilken skillnad det var! De var riktigt goda, så ja tack till hemmagjorda potatisbullar!

Förövrigt gick resten av arbetsdagen riktigt segt, vi hade inget att göra! Sopade lite under pallar, sen plockade vi lite Polen! Det var kul att göra något nytt! Nja, halv bra dag! Imorgon hoppas jag att det blir lite mer att göra, så man inte blir så jävla uttråkad! Fast jävligt kul har vi ändå, riktigt trevliga människor är det! Alla utom en, fast man kan ju inte ha tur i allt!



....


Hmm...

Vi har inget att göra..... snälla lastbilar kom! Ge mej något att göra! Fan, jag hatar att inte ha något att göra! Ge mej nåt, ge mej något snart! Jag orkar inte sitta, nej nu ska jag städa lite pall! Eller leta på något annat kul, kanske lagerlägga om det finns något! Jo, det gjorde det! 2 grejor, och dem ska jag ta vara på! De är mina i många långa minuter från och med nu!

Nej, nu ska jag vara ambitiös! Yeeeah!

Lunchrast!

Lunchrasten är egentligen slut, men måste skriva lite! Var väldigt länge sen sist nu! Jobbet går bra, finns inte så mycket att göra! Tyvärr, men man får göra det bästa av situationen! Städa lite och så! Det är ju roligaste som finns, allt är fan skitigt på ett lager! Skulle jag tror, eller i alla fall här!

Underbart väder börjar det bli också, alledes lagomt varmt ute! Med arbetskläder på, men det funkar nog med något lite mindre påklätt också skulle jag tro! Nej, nu ska jag väl ta tag med lite jobba! Förtjäna pengarna!


hej!

RSS 2.0