Öl!

Nu är första ölen öppnad, nu kan det bara gå uppför!!

Fest ikväll!

Ikväll blir det dricka av, jag hoppas kvällen kommer bli lyckad! Snart kommer L hit, så blir det att plugga sen fixa massa och sen hälla i sej.

Har köpt finöl idag, på flaska och allt. Det blir nog bra det här! Synd att Tove inte ska vara närvarande, men det kan nog bli kul ändå!


Nej, nu ska jag fixa lite musik och städa OCH LÄNGTA OCH SAKNA EFTER LISA! KOM HIT NU!

Trevlig granne!

 

Skottlossning i Falun




Foto: Lars Dafgård

Foto: Lars Dafgård

Foto: Lars Dafgård

Foto: Lars Dafgård


Mannen hade agerat förvirrat och hotfullt de senaste dygnen och nu skulle han omhändertas av polis för att föras till Säters sjukhus. Det slutade med att en polisman tvingades oskadligöra mannen med ett pistolskott i benet.

Snabbt var fyra polisbilar och en piketbuss på plats vid Kvarnberget.

Mannen hade agerat förvirrat och hotfullt de senaste dygnen och nu skulle han omhändertas av polis för att föras till Säters sjukhus.

Det slutade med att en polisman tvingades oskadligöra mannen med ett pistolskott i benet.

Händelsen inträffade på Kvarnbergsvägen vid lunchtid i dag. En polispatrull skulle omhänderta en man som uppträtt förvirrat och aggressivt de senaste dygnen. Det var psykvården som begärt handräckning av polisen.

- Jag har hört hur han trampat omkring i lägenheten på nätterna, säger en person som bor i samma hus.

Byggnadsarbetare som är i färd med att renovera hyreshuset hade förbjudits att gå in i mannens lägenhet just för att denne uppträde hotfullt.

En person som blev vittne till händelsen säger:

- Jag hörde någon skrika "släpp kniven", kort efter det small ett skott.

Enligt uppgift ska en av polismännen ha tvingats skjuta mannen i benet. Mannen var vid medvetande när han transporterades till sjukhus med ambulans.


Mats Nilsson





Halv åtta hos mej?

Har kollat på "Halv åtta hos mej" nu för det har varit från Falun och Borlänge, men fan va jag skäms. Vad är själva grejen med att handla på Lidl? Ska man bjuda folk på mat, och visas i tv kan man inte lyxa till det lite mer? Blää!

Balklänning = inhandlat!

Var till Borlänge med mamma idag, med uppdraget köpa balklänning! Jag var dessutom helt inställd på att hyra en för ville inte betala allt för mycket. Testade tre klänningar, en för stor, en för lite och en jätte för stor. Tänkte ta den stor, för den satt fin, var en röd tub. Var inte helt säker jag gillar även den jättestora, men det var mycket som skulle sys in då.

Sen kom hon som hjälpte till att de precis fått in nya klänningar, så hon sprang och hämtade en sån. Vinröd, halterneck! Det var till och med ostruken, var nog bara uppackad ur en kartong eller så. Jag testade den, hon hjälpte mej upp med dragkjedjan. Den satt helt perfekt. Och gav mej en mycket snygg klyfta (kanske det bästa av allt). Haha!

Jag kunde då inte hålla mej, och slog då till. Som tur var strök hon den innan! Billig var den också, 1700 kr! Helt okej alltså!



Letandet är över!!





Förresten så kände jag att turen var med mej idag så köpte en trisslott och vann 25 x 2. Helt okej faktist!

Stress



Imorgon bär det av, och sjukt mycket som ska göra innan dess och imorgon! Stressa upp sej över något sånt är ju bara onödigt, men men! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och mina accesoarer matchar inte, känns mycket mycket bra!

Torsdag!

Snart blir det iväg och fixa balklänning, det måste verkligen bli av nu! Sen ska jag ringa frisör och boka tid, och hoppas att det finns nån! Börjar nästan bli nervös!


Det har dessutom snöat lite mer i natt, känns ju kul! Bara det kan ligga kvar ett litet tag till blir jag nöjd, som vill kolla på världscupavslutningen för skidåkare i slutet av Mars! Det låter så hemskt när jag säger det, fy!

Fredagen

T och E skulle ju ändå till L på middag, så jag har ringt runt i onödan! Känns jobbigt, och ganska skämmigt!

Dessutom har jag gjort saker förut som jag numera skäms över när jag tänker på det, men känns som my time with vikafolket är över! Förgott! Jag försöker ju, men kan ju inte ta första steget jämt! Är nog inte men känns så.

Dessutom kommer G att vara med på fredag, så då blir det en kille också!  Fast som tur är han lite tjejig. Det kommer bli asbra det här.

Pappa kommer fixa lite åt mej att dricka imorgon, så det blir nog bara glada miner på fredag! Jag hoppas bara C kommer, att hon inte behöver jobba.


Skäve

Åkte buss till farmor idag, för att umgås lite! Påväg dit hjälpte jag en farbror att hitta till rätt busshållsplats, jag känner mej som värsta hjälten. Dessutom åkte busschauffören fel väg, jag märkte det inte ens förens han vände mitt på vägen (inte mitt på vägen men nästan)

Hade köpt med mej blommor till farmor som uppskattades väldigt mycket, även fast jag köpte dem på rea OCH erkännde det! Kunde inte hålla mej om mitt klipp jag gjorde!

Farmor hade lagat mat, lax, potatis och pepparrotssås. Det vill säga mycket gott! Sen var vi ute och gick och snackade massa. Sen blev det traditonella kortspelar stunden, jag vann båda vändorna med poängpoker! Woohoo!

Det var mycket trevligt, påvägen hem försökte jag åter igen få tag på Tove H! Hur gick det då tror du? Nja, inge vidare! Så fick väl skippa det då. Inte eller Elina svara på sms, och mitt desperat försök att få tag på Sara E genom att skriva på facebook verkar inte heller ha lyckats!

Blää, ganska bra dag ändå!

Lunchat med Karin

Karin kom förbi och hämtade mej vid ett tiden, för att vi skulle luncha tillsammans. Det blev Etage, och för min del pasta och nån sås på tomater och räkor. Karin åt någon kycklinggrytan, den verkade god. Min var det inte, men som tur var hade det värsta goda salladen som jag tröck i mej för att bli mätt. En grymt god vitkålsallad, var nära att plocka med mej skålen hem.

Annars blev det massa snack om allt som hänt den senadste tiden, inte för att jag hade så mycket att tillägga! Har ju inte hänt som mycket den senaste tiden, eller jag inget speciellt hursom helst. Karin hade ju varit med om lite värre saker, och lite undrerbara saker. Det var verkligen kul att catch up!

Jag shoppade förövrigt, ett halsband, två armband, ett par leggings, ett par strumbyxor och tre rosa ljuslyktor. Härligt att man aldrig kan hålla i pengarna! Men nu blir det städa av så jag kan ställa in mitt rum. Jag har dessutom kommit på den brillianta iden att vända på min Billy och ställa dit massa ljus!


<3

                              

Planering!

Luncha med Karin idag om allt går som planerat, imorgon blir det nog Skäve och mysa med farmor och farfar. Vilket jag inte har gjort på flera månader (känns det som ialla fall). Det blir nog bra, och på torsdag ska jag och mamma ut och leta balklänning. Det är det sista rycket, sen gäller det att fixa frisör! Så är det klart! Vore skönt att ha det ur världen!

Nej, nu blir det duschen en snabbis och kolla till skidsprinten och sen bär det väl av till okändplats!

Inskolning

Håller på att lär mej att gå i skor man lite högre klack än jag brukar ha! Jag brukar aldrig ha någon klack alls, men dess klackar är på hela 6 cm. Om det nu kan stämma, det där med klackar är inte min grej direkt!

Det blir utgång på fredag, men är nog inte redo för dessa skor än då. Det blir nog en 3 cm klack då. Blir nog perfekt krogträning. Temat på fredag blir rött och svart, kan nog bli snyggt.

Förövrig verkar kvällen lösa sej helt underbart fint, blir lite fördricka hemma hos mej med några tjejkompisar. Då Märta fyller år, men vi kan inte närvara ut i deras trakter. Vi planerar däremot att möta upp dem på krogen, om de nu hittar dit! Känns kanske inte helt troligt, det kan nog mycket väl välja ett närmare alternativ. Fast det blir nog kul utan dem också, men inte lika kul!

Vad mer som löst sej, Linda har fixat en chaufför "helt" gratis! Så man slipper frysa fötterna av sej för att transportera sej de 2 km in till stan. (När man kommer från landet känns det inte alls långt, men efter att ha blivit bortskämd med bussar som går en gång i kvarten intill stan så är det satans lång med 2 km. Där jag bor på landet har vi typ 2 km till postlådan, lite lite skillnad nej så överdrivet är det inte. Det är hursom helst 1 km till busshållsplatsen. Jobbigt)




NÅGOT KUL:

Jag och Linda hade planerat en shoppingtur igår söndag, som jag förövrigt glömde bort. Hursom helst så åkte jag hem till henne och där halkade jag när jag skulle gå ner för trappen. Schopp sa det sen satt jag på trappen, det var ganska halt! Tur att man har mycket fett på rumpa som dämpade fallet, och resluterade endast lite ont i händerna som jag försökt ta emot mej med.

Älskade bild!

Att ha bild är underbart, det är såå roligt! Helt annat mot högstadiebilden, jag känner att kreativiteten rinner i mina blodkärl.

Jag håller just nu på med att leka med akvarell, riktigt skoj! Finns så många olika sätt att göra det på, perfekt slut på denna skolvecka.


Hat

Ramlade lite igår, så har ont i ryggen gör ju inte saken bättre! Sen när ens engelska lärare inte kan engelska då rinner det över. När hon delar ut en uppgift och påstår att den är svår för man inte har tillräckligt med bakgrundsfakta. Så vi fick i läxa att leta på lite infromation om skiten, sen läser jag själv igenom uppgiften. Och man behöver inte alls leta massa fakta för att skriva den, den har ju för tusan varit på ett nationelltprov och där för man för fan inte leta fakta. Nej, då är det bara att skriva. Och om man läser uppgiften, så behöver man inte så mycket fakta endas egna tankar!


SNÄLLA, innan du ställer dej och undervisar engelska lär dej engelska först!

Bra dag!

Bra dag, innehöll mest en längtan efter hund! Dessutom, kyla och fika! 
 
Amy bästaste hunden, hur skötsam som helst. Lite avundsjuk bara;)



Blev en eftermiddagslur, det vill säga kommer inte kunna somna ikväll så blir väl plugg och "snabba cash"!

Tack och hej!

<3

Alla hjärtans dag spenderades med A, mycket trevligt och annorlunda!

Nu kollas det Beck, och jag är jättetrött på allt i livet just nu! Det är ju synd, eftersom det är som mest att göra just nu! Chockladen och fint väder är min räddning och självklart att sova!

Nej, ska fläska ner mej och jäsa lite mer Beck nu!

För att du finns..

Jag är så lycklig att jag fann dej, men att gå skilda vägar går inte att undvika! Tack för att du gjort mej till en bättre människa!

För att du finns..

Jag är så lycklig att jag fann dej, men att gå skilda vägar går inte att undvika! Tack för att du gjort mej till en bättre människa!

Bitter?

Det finns saker som är sjukt bra just nu, varför måste jag vara en jävla bitterfitta? Har sovit bättre i natt än jag gjort på mycket länge! Behöver nog samma sängsällskap lite oftare, eller kanske någon annan liten och behändig sak! Tack P! Du gjorde min kväll, synd att det inte var annorlunda! Då inte annorlunda på det sättet ni tror, nej inte alls! Sluta tro såna saker om mej! Usch!

Bara besvär!

Ingen balklännig, det blev ändrade planer och massa plugg som inte är gjort!

Jag skulle vilja tacka mej själv, TACK!

Balklänning!

Nu blir det iväg och kolla balklänning!! woohoo!

Skolan nästan!

Bussen går om 10 minuter ungefär i alla fall, tänkte åka upp lite tidigare. Blir att plugga lite innan provet, bästa sättet att plugga! 10 minuter innan, otroligt bra! Haha, nej nu måste jag stänga ner här!


Heeej!


Kroniskt trötthet?

Trött ungefär hela tiden, känns ju bra! Just nu finnes det inte tid att vara trött, med allt i skolan! Vad gör man åt saken? Det finns inget att göra åt saken! Åt helvete med sömnproblem och läxor, de bara förstör!

Ja, det förstör så mycket att jag inte ens orkar skriva i bloggen! Och hur roligt är det? Det är ju en del av min terapi, eller ja min enda terapi. Imorgon blir det upp igen klockan fem, eller ja klockan ringer då! Sen när jag går upp är en annan sak, men tid för att läsa tidningen är ett måste. Vilket tar ungefär en halvtimme, om man äter frukost samtidigt!


Nej, nu blir det engelska och matteplugg! Jag dööör..

RSS 2.0