Manchester United

United tar 3 poäng i premier league ikväll, uuuuunderbart!


2 roliga saker!

Idag när man skulle ta sej hem, med den vanliga bussen så hände det något märkligt! Så ser man bussen komma, jag hinner tänka va tidig bussen är! Börjar gå mot där den brukar stanna, för att kolla upp och se den åka förbi!

Alla typ 20 personer som ska med bussen kolla på varandra förskräckta, och tänker vad gör vi nu? Som tur är hade inte 258 gått än, så vi knallade på den och åkte ner till stationen för att gå på där istället. Som tur var stod bussen kvar, han måste antagligen insett sitt misstag eller hade busschaufförerna tagit kontakt. Troligtvis det andra alternativet.

Vi kom ju i alla fall med bussen tillslut! Såg lite roligt ut när bussbytet skedde och vi tryckte in oss i bussen som redan var relativit full. Tack bussischaffis!


En till rolig sak, var att när jag skulle sätta mej och plugga på läxan vi har till imorgon så är mina papper borta! Trorligtvis har någon råkat tagit dem. Hmm, jag har mina misstankar!

Som tur är har jag en Lisa som fixat åt mej så jag kan läsa på ändå! Tur att man har henne<3

Nu blir det sängen och mer plugg, nattinatti!

Lördagmorgon och oväder!

Förmiddag är nog det rätta ordet skulle jag tro! Men känns skönt att vara utvilad igen, idag så blir det Knvia och lek ute i snön. Sen blir det hem till Kvarnberget igen och plugg och massa annars slavgöra! Typ städa!

Måste ta massa bilder till redovisningen på tisdag också! Synd att jag vill att varje foto ska vara perfekt, men aldrig får till det jag exakt vill ha! Men det ska jag lära mej nu!

Blondinbella

Blondinbella åkte ur Lets Dance, och vad säger hon då? Ungefär så här: "Det har varit så roligt att vara med, det är det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Så det är ju tråkigt att det är slut nu. För hur många artonåringar får liksom chansen att lära sej pardans?"

Ja, hur många kan det var? Ungefär alla som vill, har råd och bor i närheten av en dansskola!! Skulle åtminstone jag tro!


Leksand - Mora

Åhh va bra Leksand är, ligger under med 1-3 efter en period! Alla är usla, ingen kan passa! Bara min älskling har gjort några bra saker! Tack Bellmare<3

Handboll och simpel glädje!

Sverige - Koratien, mycket bra och jämn match! Helt klart sevärd! Jävla liv på lektarna, det vill säga grym stämming! Synd att det är mest bara kroater som står för den! De ligger under med ett mål i halvtid! Nu finns det bara en väg att gå! Till vinst!

Simpel glädje för mej, det är att ha sovmorgon och sluta tidigt! Var länge sen jag var så glad som jag är nu! Ungefär höstlovet, min situation är hopplös! Måste avsluta massa kursen snart, annars blir det väggen!

Ölabstinens

Sitter och lyssnar på "festmusik", och vet inte om jag pallar att vänta ytterligare en vecka! Helt sjukt det här! Jävla alkolist!

Hem tidigt idag!

Organiserad skolk? Ska man erkänna sånt? Nej, det är som att erkänna att man är svag.

Jag åkter i alla fall hem tidigt idag, och har snart skrivit en sida religons uppsats! Det ska nog gå bra det här, tvekade först om jag hade för lite material att jobba med. Det tycks numera vara för mycket, men det ska sollas nu! Borde också ringa till papi och be honom ta hem en överstrykningspenna! Så blir det lite lättare att jobba med texterna jag har! Jo, det här ska nog gå bra! Jag känner mej faktist motiverad, och tycker att det är kul? Då kan man ju fråga sej, HUR FAN GICK DET TILL? 

Dessutom lyckades jag och Lisa med kemilabben idag! Fick 8,3 och rätta svaret var 8,5! Det är ganska nära det! Woohoo! De andra grupperna fick ca 1,2 och det är ju lite värre! Nu gäller det bara att skriva en riktigt bra labbraport! Det ska nog inte vara ett problem hoppas jag. 

Det är mycket att göra just nu! Måste fixa lite med skylten jag ska göra imorgon och dessutom måste jag göra massa matte! Prov nästa vecka och jag ligger 20 sidor bakom där vi borde vara! Fan va jag bli arg på mej själv! Sen måste jag göra englska gramatiken också, som inte ha blivit gjord. Varför kan man fråga sej? Jo, därför att det är det tråkigaste jag någonsin gjort! Finns inget rum för egna tankar eller ett eget sätt att utföra läxan på! Det är anledningen till att jag hatar språk!  

Kan trötthet döda?

Lider just att kroniskt trötthet, och jag tycker jag har somnat i bra tid hela veckan nästan! Det märks på verkligen inte, nej det blir att sova om 30 minuter idag. Har massor jag borde göra, men min ork = obefintlig!

Imorgon blir det att vara olaglig, eller nåt liknande! Fan va jag hatar att skjuta upp saker! Nej, fokus på matten! Det provet är det viktigaste! Sen ska jag slänga ihop en religonsuppsats också, i alla fall en del av en sådan! Så får vi se, vad man får för komentarer av Thomas!

Nej, nu ska jag borsta tänderna med min alledes för hårda tandborste och det blir nog att använda lite tandtråd också. Sen blir det göra lite matte, sidan ut hoppas jag klara av! Om jag inte somnar innan dess!


???

Vet inte ens vad jag ska skriva om längre! Laddade upp lite bilder från dagen på facebook, det tog jättelång tid! Så vill ska nog hoppa över att ladda upp några nya på ett tag!

Blir nog operation övertalning, snabbare internet och ny dator! JA TACK, PAPPA!

Trött hela dagen!

Satt självklart uppe och kollade på hela idrottsgalan, till vilken nytta? Ingen! Har varit supertrött idag, var nära att somna på fotografiskabilden då ett bildspel visades. Sen blev det ut i kyla, snön och blåsten för att ta kort, sen blev jag pigg igen! Sen somnade jag på bussen hem så vad jag tillbaka på samma ruta! Härligt! Imorgon blir det i alla fall sovmorgon, precis som resten av veckan!

Vad har vi mer gjort idag? Jo, kollat urinprov på lite djur! Härligt, mycket härligt att leka med urin! Malin B, hade med sej urin från en brunstig häst var något av det äckligaste jag sett! Såg i och för sej ut som apelsinjucie, men när man tänkte efter! Bläää!

Fotografiskabilden gick ju hyffas, men kan inte ta så många bilder jag blir nöjd med! Sen tittar man på vad andra tagit för bilder, då borde man vara nöjd! Haha! Anna-Sara hade dock tagit några riktigt fina bilder, på några istappar!

Nej, nu måste jag skriva lite mera på min religonsuppsats så jag inte ser helt tappad bakom vagnen imorgon, även om jag så är det!!

Duschen och matteplugg (idrottsgalan alltså!)

Ingen motviation till att göra något alls, jag längtar mest till på onsdag då det är sovmorgon och då har halva skolveckan gått! Hihi! Nej, nu blir det lite tv koll! Funderar om jag måste tvätta håret idag också, eller kanske imorgon bitti! Jävla problem det ska vara då! Flottigt hår, varför finns det?

Vinterkräk...

Det är ju underbart att vinterkräksjukan går lite här och där! Det är ju en sjukdom man verkligen vill ha! Alla runt om kring en insjuknar en efter en, just nu är Tove P sjuk! Vet inte om det är vinterkräk, eller magsjuka! Skit samma att kräkas massa och inte kunna äta eller dricka räcker gott och väl. Nej, gäller att tvätta händerna och inte ha för mycket närkontakt med någon.

Annars har dagen gått mycket fort, vi leder numera tävlingen om minst dödade djur på djursjukvården. Vanliga djurvård hade tydligen haft en massdöd, två lektioner i rad! Så nu gäller det för oss att vara noggrana! Alla tävligar är till för att vinnas!

Söndag!

Ännu ser man ett slut på en vecka om varit ganska rolig. Idag gäller det att få ihop lite voodoo fakta till religonsuppsatsen! Hittar knappt något, mest på ställen man inte borde ta fakta ifrån! Nej, usch! Borde ha börjat för länge sedan! Nu blir det lite paus i pluggandet, ska gå och städa istället! Behövs, men får se om allt blir klart idag! Tänker på bara på Tiger!


Sammanfattning av gårdagens festande!

Blev en massa stress för att gå ut igår. Slutar ju sent på fredagar och massor att göra hemma innan vi skulle åka i 7 tiden ut till Valsan. Hann precis fixa i ordning mej (inte speciellt snyggt tyvärr) när Linda och hennes Mami stod utanför. Sen bar det av ut till Carro och till en av Valsans stränder, kom dit vid 20.

Sen började vi dricka, jag fick knappt i mej något fyra och en halv öl blev det. Kändes ju lite, men ingen kul fylla! De andra verkade dock lagomt fulla. Vi åkte in till Etage till 11 ungefär, och dansade gärnet hela kvällen/natten nästan. Träffade massa roligt folk, gamla klasskompisar och nya bekantskaper. Hade jättekul, men blev väldigt svettigt!

Det var ju lite ombyggt på där inne, nya tapeter och ett nytt lysande golv bland annat. Om det blev speciellt fint det vet jag inte. Golvet såg ju inge vidare ut!

Sen träffade vi några afrikaner som studerade vid högskolan dalarna, som vi snackade en massa med! Trevliga män, det där!

Det blev en helt klart godkänd kväll! Tyvärr fann vi ingen att stadga oss med (haha), men det kommer väl!!

Torsdag!

Världen segaste torsdag, upp tidigt och hem sent! Knappt någon rast på hela dagen, och våran kemilabb gick åt helvete. Nån blandade i nå skit i mjölken så den fick ungefär samma densitet som fil. Hur gick det då för mej också Lisa att filtera? Jo, det tog stopp! Kul för oss att vi inte kunde slutföra experimentet! Blev bara skit av det där! Jag undrar jag vem den skyldige är! Den borde straffas!

Första gången denna veckan jag somnade på soffan efter en stunds tvtittande, mycket skönt! Hoppas vara pigg ett tag till nu så jag kan plugga lite matte. Är snart prov, och jag ligger 234 sidor bakom våran planering! Usch, det ska kämpas igen! VG i matte C är ett måste, MVG kommer jag ändå aldrig få! Nej, Leif förstörde min talang för matte!

Nej, nu blir det sängen och lite matte! Hatar att ligga efter, men är så dålig på att ta mej för att göra grejor! Så det får jag ju helt skylla mej själv, men ändå!

Tre rester avklarade!

Nu har jag precis skickat in tre rester som jag haft allt för länge, nu blir det fokus på nya uppgifter. Matten ligger jag väldigt mycket efter i, så måste plugga sånt imorgon! Sen börja skriva religonsuppsatsen, sen mera engelska och djursjukvård! Det blir en rolig vecka! Men nu är en börda borta som tur är!

Ska in på stan på fredag och köpa en kalender och planera som fan! Om jag ska klara av att pendla, behövs den självdisceplin jag aldrig haft. KÄMPA KÄMPA, bara 22 veckor kvar eller hur det nu är!

Att bo i Rättvik.

Fört en konversation med Samuel som har hand om boendena på skolan, om det fanns något ledigt och så. Missade precis en lägenhet på Solgläntan, men nu fick jag mail om att det fanns snart ledigt på Golfbyn. Fast efter diskution med pappa, blev det inget av. Hyran ligger på 2200 i månaden, det vill säga 900 kronor i månaden när man fått inackorderingstillägget. Plus tillkommer, busskort och mat! Det blir upp över 1500 kronor i månaden för min pappa att betala extra, vilket både han och mest jag tyckte var för mycket.

Nej, det är tillräckligt med utgifter nu till studenten! Få bara ser om jag klarar av hela vårterminen, för höstterminen slutade ju inte speciellt bra!


Dag 2

  1. Djursjukvård, där är väl kommentarer överflödiga (men man ska ju lära sej något nytt varje dag)
  2. Rast, inget speciellt hände tyvärr!
  3. Lunch, fisk, ris och grönsaker = helt okej! Det blev även några intressanta samtal runt det runda bordet.
  4. Utvecklingsamtal, jag och Loman satt och pratade i en timme (kunde nog ha blivit två)
  5. Fotografiskbild, första lektionen = läskig, men kan bli kul. På fotopromenaden hade jag sällskap med en SP2a (det blev inte så ensamt som jag trott)
  6. Busshållsplatsen, aldrig är bussen i tid!

Första dagen!

Upp klockan 5, gick otroligt lätt faktist! Hela dagen har gått mycket lätt, har varit riktigt kul! Tiden bara försvann, hoppas det kan fortsätta att vara så i framtiden också! Det är nog för mycket att begära!


Både Märta och Josefin hade blivit mörkare i håret under lovet, mycket snyggt! Blir bara färre och färre ljushåriga! Nu är det dags TOVE P, du måste BLONDERA dej! Det kommer bli assnyggt jag lovar!


Annars har kvällen spenderats i soffan, men förhoppningsvis blir det slut på det till imorgon! Annars kommer jag äta ihjäl mej snart, och det vore ju inte allt för roligt!


Nu blir det engelskaplugg som jag skjutit upp allt för länge:/

Slutresultatet!

Manchester United 3 Chelsea 0

Målskyttar:
Vidic
Rooney
Berbatov

efter 45 minuter

Manchester United 1 Chelsea 0



Vidic gjorde ett nickmål på hörna, på tilläggstid! Perfekt slut på en ganska jämn första halvlek, som inte har bjudit på speciellt många mål chanser eller annat skoj! Nu har United psykologisktövertag, nu gäller det att bara gå ut och fortsätta ösa in mål!

15 minuter

15 minuter kvar till matchstart!! Bara vinst räknas!

Hej slask!

Detta skit väder, vem vill ha det? Jag har hellre 20 minus och massor av snö! Nej, nu börjar skit vädret igen! Plus grader och massa slask överallt. Vem vill ha slask? Vem uppfann det? Finns det inget sätt att utrota det på? Ja, ingen snö från början! Problemt är då att jag tycker om snön, den göra allt mycket finare och ljusare ut de annars så mörka och gråa vintrarna.

Jag säger som Lisa sa, jag vill åka bort en eller två veckor till ett varmt land. För att sedan komma hem till ett Falun utan någon snö kvar, och "torrt" överallt! Alltså helst en möjlighet att sitta på en gräsmatta utan trevliga blöta fläckar, men i alla fall torra grusvägar.

Sommar i Turkiet

Ett sommarvarmt Turkiet kanske?

Nästan vecka en nystart?

Imorgon börjar en ny period i mitt liv hoppas jag, då ska allt planeras upp! Precis allt, och jag måste hålla skiten för mitt eget bästa! Inga spontana resor någon stans, bara hem vara tråkig och få allt plugg gjort! Precis så man vill avsluta sitt sista år på gymnasiet! Exakt så!! Nej, men hellre tråkigt än död! Stressjukdomar är inte att leka med, verkligen inte! Nu när jullovet har varti så stressfritt så kommer differansen bli så stor att jag kommer dö imorgon. Börjar ju bra med, bland annat djursjukvård! Tyngsta ämnet någonsin, har nog mycket att göra med vem som är läraren! Det tror i alla fall jag!

Tur att inte alla lärare är såna, varje sekund ska vara effektiva sekunder! Sluta tidigt? Vad är det?

Laddar...

Ikväll 17:00 är det dags för match igen!

Manchester United - Chelsea

Det kan bli en riktigt bra match, mycket kamp, många gula kort! Usch, va det var länge sedan jag kollade på en United match. Kommer ihåg förr, när jag gick i högstadiet då missade jag inte en enda match om jag inte var tvungen. Då spelade jag in matchen för att kolla på den! Nu jag har mognat växt ifrån den värsta hysterin, men det kommer kanske tillbaka! Den enda som fattas är en kille med United hysteri, så hänger jag på! Om inte annat så blir det nog ett pensionärsfördriv när jag blir så gammal. Hoppas bara de är kvar i premier league och det visar matcherna på tv. Annars får tanten flytta till Manchester, det kan ju också bli kul åka med alla unga huligarner på borta matcherna. Det är nog mitt öde! Eller man kan ju hoppas, det hade varit riktigt fränt!





God morgon!

Sista morgonen innan skolan börjar, har nu både lördag och söndag ställt klockan för att gå upp i tid för att vara helg! Nu börjar slavandet imorgon, upp 5 eller 7, 5 dagar i veckan. Hem ungefär halv 6 varje dag! Här finns ingen tid för fritid! Nej, sova bör jag ju göra redan klockan 9 så! Det löser nog sej, snart är det lov igen! Synd att det finns djurhusdagar kvar som jag måste göra, som är ca en vecka! Blää, studieplansskit!


Idag blir det nog en slapp dag, ska snart få i mej lite frukost tänkte vänta till papi kom hem från sin badminton. Svårt att vänta när hungern tränger sej på. Få se om det blir en sväng ut till mami idag, men tiden rinner i väg så fort då! Blir att vara hemma och städa och göra lite läxor som jag ligger efter med! Så allt är klart tills imorgon! Har några böcker som skulle vara tillbaka lämnade i november som måste packas med också!

Nej, nu ska jag nog äta frukost ändå! Och sätta mej vid tv, även fast min bror sover där! Orkar inte sitta här, rena slaveriet att sitta på en sån här stol!

Druckit en öl!!

Har druckit en öl till maten, är alledes snurrig och varm numera! Känns ju bara, det är vid dessa stunder jag frågar mej själv hur jag fick i mej 7 öl en helg för några månader sen. Det är ett mysterium, men måste göras om! Den kvällen var den roligaste på mycket länge!

Är festsugen idag, men eftersom Etage är stängt så finns det ingenstans att tag vägen för en 18 åring i Falun. Nu väntar vi på bättre tider alltså, Harrystider! Nej, nu blir det film med papi och bror! Vila vila
, inför skolstarten!

TV

Nu blir det att kolla lite tv, sen blir det skönthetsömn! Imorgon blir det kalas hos moster, om mamma har kommit ihåg att berätta att jag kommer. Får hoppas att papi kan skjutsa ut mej dit också, annars kan det bli lite smått svårt!

God natt

Kemiprov

Blev att göra kemiprov sista dagen i skolan, fick detta mail av våran lärare här om dagen. Fakstist nöjd, VG är ju trots allt målet med kursen! Kanske hade varit bättre med lite marginal, men nu har man i alla fall en hyfsad grund att stå på!



Hej Emma!

Hoppas att du har ett bra lov!
Du fick 26 av 37,5 på provet. Det motsvarar precis VG. Bra!

Hälsningar Johanna

Veronica Mars beroende?

Jag som hade planerat massor jag skulle göra hela dagen, vad gör jag istället? Jo, fastnar framför tvn och kollar på Veronica Mars hela jävla dagen istället. Hur bra känns det då? Hann ju göra lite saker i pausen mellan alla program, tur bara att det visas på 2:an så man slipper allt för mycket dötid. Perfekt sätt att avsluta sin sista dag på jullovet!


Jag var och jobbade i djurhuset måndag - onsdag och jag är så glad att jag inte gjorde hela veckan, hade inte pallat! Jag behöver lite lov nu innan denna monster termin börjar. Hemma ungefär halv 6 varje dag, trött som ett svin ska man hinna med alla läxor och skit! Nu gäller det att ha självdiceplin så in i helvete! Om man bara kunde få sova längre än till 5 på morgonen kanske man hade lite ork att plugga på kvällarna istället för att somna klockan 7 och sova en timme. För att sedan när jag egentligen ska sova inte kunna. Nejnej, jag är inte bitter! Så går det när man inte har nå vänner eller är rik! Synd om mej, mycket synd om mej! Hahah, soooopa!

God natt!

Nu blir det sängen snart.... NattiNatti


Sötaste brorsan!

Vi pratar knappt med varandra annars när han är hemma i Lund, men nu när han är hemma här och hälsar på då kan han ringa och prata lite. Konstigt, mycket konstigt! Fast väldigt gulligt, frågade massa saker om skolan och allt! Tänk om det kunde hända lite oftare, kanske jag borde ta insiativ till att prata lite mera också. Ringa lite oftare och sånt, fast han har ju fullt upp jämt!

Han frågade även om det skulle bli någon utgång i helgen, och blev fan sugen på en vända på krogen på lördag. Någon mer som är sugen? Är säkert dåligt med folk där, men med lite alkohol i blodet dubbleras ju det!

Studenten snart!

Snart börjar ett nytt liv, inget att falla tillbaka på! Ett liv med mindre säkerhetsanordningar, skyddsnätet blir mindre! Bara för att bli större igen, om man spelar korten rätt! Jag måste bara komma på vilket kort jag ska spela först, gå ut starkt och spara de låga korten tillsist eller saka sej genom och hoppas att vinna på sitt ess i slutet. Jag vet inte vilket som har lägst odds, men snart ska taktiken läggas upp. Innan det är försent, innan man står där utan kort och ensam utan några att spela med.

Djupa och osamanhängande tankar.


Snart är jullovet slut!

Hänt en heldel detta jullov, har nog varit mer intressant än någonsin. Perfekta sättet att avsluta och börja ett år. Inte för att saker har blivit som jag veta, inte ett dugg. Men det är nog inte meningen att det någonsin ska bli så för mej, men att klaga känns bara dumt. Nej, det gäller att lära sej av sina misstag och att lära sej att se det positvia i saker. Att längtar efter något har för min del skapat desperation, att göra saker jag egentligen inte borde för att jag saknar något i mitt liv. Vad blir det för bra utav det? Nej, jag tänker för mycket. Varför inte bara leva livet och inse konsekvenserna efteråt? Nej, så extrem blir jag nog aldrig.

Jullovet har fått mej att inse mer än någonsin att det enda som räknas är de som själva bryr sej. Att lägga ner energi på någon för att känna sej omtyckt av någon man egentligen inte vill vara med, va fan är det för jävla stil? Jag har insett att jag gjort det, mest omedvetet och det enda det har skapat är att jag mår dåligt själv.

Sedan en viss händelse i mitt liv har jag aldrig kunnat lite på någon, jag har försökt och fått det bevisat för mej att det inte går att lita på någon. Kanske skulle jag må bättre av att ha någon att prata med, men skulle jag inte må sämre av att bli sviken? Jag har ingen aning, jag har inte funnit den rätta människan att prata om allt med.

Den människa jag har kommit närmast att göra det med har jag bara glidit i sär mer och mer. Även om denna människa är äldre än mej och jag alltid kännt att jag varit mer mogen. Och även fast åren går och jag trott att ju äldre man blir så blir skillnaden i mogenhet mindre, så blir det snarare tvärtom med den här. Vi kommer aldrig hitta tillbaka till det vi hade förr, det är synd du var min bästa vän. Nu vet jag inte ens om jag kan kalla dej vän längre, för det innebär att både ge och ta. Tack för det jag fått i alla fall, och jag hoppas du är tacksam över det du har fått. Nu är det slut!



Jag är inte deprimerad eller ledsen om någon tror det. JAG ÄR GLAD! Nu börjar det nya livet, där den ännu elakare jag ska visas, men även den snällare jag! Förhoppningsvis!

RSS 2.0